Πάτρα: Στη "φάκα" ο δράστης της ληστείας στην ηλικιωμένη στα Προσφυγικά - Ο ανήλικος τη φίμωσε και της άρπαξε 800 ευρώ!

εντοπίστηκε από την αστυνομία

Στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Πατρών είναι ο δράστης της χθεσινής ληστείας που σημειώθηκε σε ηλικιωμένη στα Προσφυγικά Πατρών.

Πρόκειται για έναν ανήλικο Ρομά, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24, ο οποίος συνελήφθη και εξετάζεται τυχόν συμμετοχή του σε παρόμοιες πράξεις.

Να υπενθυμίσουμε πως το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ταϋγέτου στα Προσφυγικά, όταν νωρίς χθες το απόγευμα, μεταξύ 4 και 5 ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο σπίτι της.

Ο εισβολέας της έκλεισε το στόμα, την απείλησε και της άρπαξε 800 ευρώ που είχε στο σπίτι.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 16χρονος ημεδαπός ο οποίος την ίδια ημέρα το απόγευμα είχε μεταβεί σε οικία 89χρονης ημεδαπής και με την απειλή μαχαιριού της είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -700- ευρώ. Για τη διερεύνηση του περιστατικού διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη και σε σύντομο χρονικό διάστημα τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν. Ο 16χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Διαβάστε επίσης