Ο Παναγιώτης Κρίκης δίπλα στους "ξεχασμένους από το Επιμελητήριο Αχαΐας, μικρομεσαίους επιχειρηματίες του Αιγίου"

Και νέα περιοδεία του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους»

Με νέα μεγάλη περιοδεία, αυτή τη φορά στην εμπορική αγορά του Αιγίου, συνεχίστηκε το μαραθώνιο οδοιπορικό του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ. Παναγιώτη Κρίκη σε ολόκληρο το νομό, δίπλα και πάλι στους χειμαζόμενους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες που αποτελούν τη "ραχοκοκαλιά" του οικονομικού και παραγωγικού ιστού της περιοχής.

Ο Παναγιώτης Κρίκης, έχοντας στο πλευρό του μέλη του Συνδυασμού "Επιμελητήριο για όλους", ανάμεσα στους οποίους και τον Δημοτικό Σύμβουλο Αιγιαλείας, Πρόεδρο της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Αιγιαλείας και Πρόεδρο του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Αιγιαλείας κ. Στράτο Βαρδάκη, έγιναν αποδέκτες της αγωνίας και ταυτόχρονα της απαίτησης των επαγγελματιών για ένα ανοικτό Επιμελητήριο ίσων ευκαιριών, που να απευθύνεται σε ολόκληρη την Αχαΐα, χωρίς αποκλεισμούς και περιορισμούς.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της Παράταξης "Επιμελητήριο για όλους" κ. Παναγιώτης Κρίκης: "Δεσμευτήκαμε, ότι από τις 12 Δεκεμβρίου το Επιμελητήριο θα ανοίξει επιτέλους τις πόρτες του και για την Αιγιάλεια!

Η απερχόμενη Διοίκηση μίκρυνε το φορέα και τον περιόρισε στα στενά όρια του κέντρου της Πάτρας, απευθυνόμενη σε μια κλειστή ομάδα επιχειρηματιών και μάλιστα δύο συγκεκριμένων κλάδων. Όλοι οι υπόλοιποι, φαίνεται ότι  δεν υπήρχαν για τον απερχόμενο Πρόεδρο...

Τα δικαιολογημένα παράπονα που μάς μετέφεραν σήμερα με απόγνωση και οργή οι μικρομεσαίοι της Αιγιάλειας, τα ακούμε ίδια και  απαράλλακτα σε κάθε μας περιοδεία στο νομό Αχαΐας. Παντού παραπονιούνται για πλήρη εγκατάλειψη της μικρομεσαίας επιχειρηματικής τάξης από το Επιμελητήριο, κατά τα τελευταία 6 χρόνια.

Γι αυτό μάλλον ο κ. Μαρλαφέκας και οι συνεργάτες του διστάζουν να κατέβουν στην αγορά και να απευθυνθούν στις επιχειρήσεις και τα καταστήματα, που επί τόσα χρόνια αγνοούσαν και απαξίωναν.

 

Δεν μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια..."

Ο Παναγιώτης Κρίκης παρουσίασε τις ρηξικέλευθες θέσεις και προτάσεις του "Επιμελητηρίου για όλους", που συμπυκνώνονται στο τρίπτυχο "Ισονομία-Διαφάνεια-Αποτελεσματικότητα" που όπως τόνισε, είναι αυτό που θα ξαναφέρει την ελπίδα στην Αχαΐα και το επιχειρείν της:

"Έφθασε ο καιρός να αλλάξει επιτέλους του Επιμελητήριο Αχαΐας! Να γίνει βατήρας των πολλών και όχι των ολίγων. Να δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους και όχι σε ορισμένους και εκλεκτούς...

Το "Επιμελητήριο για όλους" από τις 12 Δεκεμβρίου, θα ανοίξει τις πόρτες του Επιμελητηρίου Αχαΐας, σε όλους τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και επιχειρηματίες. Ανεξάρτητα εάν κάποιους για τους δικούς τους λόγους, κάτι τέτοιο τους ενοχλεί…"

 

Διαβάστε επίσης