Θρήνος για τον 59χρονο Γιώργο Κωνσταντόπουλο - Σκοτώθηκε όταν «ντελάπαρισε» η νταλίκα που οδηγούσε - Εργαζόταν σε εταιρεία στην Πάτρα, κατοικούσε στην Αμαλιάδα - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής

Την τελευταία του πνοή άφησε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, ο 59χρονος οδηγός νταλίκας Γιώργος Κωνσταντόπουλος από την Αμαλιάδα.

Ο άτυχος άντρας, εργαζόταν σε εταιρεία με πέλλετ στην Πάτρα, και η νταλίκα του ήταν φορτωμένη με ξύλα.

Για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, έχασε τον έλεγχο της νταλίκας που οδηγούσε η οποία «ντελάπαρισε», με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος.

Συγκεκριμένα, η μεγάλη νταλίκα που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας και κουβαλούσε ξύλα, ανετράπη της πορείας της με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει και να βγει εκτός οδοστρώματος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα παλιά διόδια των Σχηματαρίου, στις 11:20 το βράδυ της Παρασκευής.

troxaio-ntalika-evoia3.jpg

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής αλλά και ασθενοφόρο. Ο απεγκλωβισμός του από την καμπίνα της νταλίκας διήρκησε αρκετές ώρες, αφού ο άτυχος άνδρας είχε καταπλακωθεί από αυτήν.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος έμενε μόνιμα στην Αμαλιάδα.

Ήταν οικογενειάρχης και όλοι του οι συγγενείς διέμεναν κοντά. Ήταν αρκετά γνωστός στην τοπική κοινωνία λόγω της εργασίας του.

26-13-1.jpg

Μεροκαματιάρης και αγωνιστής, πάλευε καθημερινά για να βγάλει το μεροκάματο και να φροντίσει την οικογένειά του. Σοκαρισμένοι παραμένουν όσοι τον γνώριζαν μετά το άκουσμα της είδησης για το θάνατό του.

Με πληροφορίες από Evia365.grpatrisnews.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ