Γ. Κοτοπούλης: Δεν διαγράφηκε ποτέ κανένας γιατί δεν ήταν γραμμένος κανένας

Για την ενημέρωση όλων των επαγγελματιών της Εστίασης & Αναψυχής

Για τις τελευταίες φημολογίες και όλα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα απαντά ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Γιώργος Κοτοπούλης.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανακοίνωση:

"Στα γραφεία του συλλόγου υπάρχουν 763 αιτήσεις από το 1988 έως το 2013 (9/12/2014 ανάλαβε αυτή η διοίκηση ) με ελλιπή στοιχεία, αποθανόντων, συνταξιούχων, τροποποιημένων εταιριών και ανθρώπων που έχουν εγκαταλείψει το επάγγελμα.

Καμία από αυτές τις αιτήσεις με πρωτόκολλο, καμία με απόφαση Δ.Σ, καμία στο μητρώο μελών του πρωτοδικείου.

Οι μοναδικές αιτήσεις οι οποίες έγιναν μετά την αναβολή των εκλογών στις 10/07 (και γι’ αυτό αναβλήθηκαν, για να γίνει επικαιροποίηση του μητρώου ) είναι οι 107 και οι οποίες εγκρίθηκαν. Υπάρχουν άλλες 20 οι οποίες στο πρώτο Δ.Σ που θα πραγματοποιηθεί θα εγκριθούν.

Ουδεμία διαγραφή έγινε αφού προκύπτει ότι ουδεμία έγκυρη εγγραφή είχε γίνει.

Άλλες 1109 καταχωρήσεις στο αρχείο excel είναι χωρίς αίτηση.

Η απερχόμενη διοίκηση ακολούθησε την πεπατημένη, δηλαδή έκανε ότι έκαναν οι προηγούμενες, έως τον Ιούλιο του 2017 όπου όλοι ανεξαιρέτως αντελήφθησαν το πρόβλημα εγκυρότητας του μητρώου μελών.

Αυτοί που με εγκαλούν και απαιτούν να προχωρήσουμε σε διαδικασίες με ένα excel ως μητρώο μελών, ζητούν να παρανομήσω, διότι είναι παράνομο το μητρώο μελών-excel και η άγνοια δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί πλέον ως δικαιολογία από κανέναν.

Για την διεξαγωγή των εκλογών όσες κι αν γίνουν στο μέλλον, δηλώνω κατηγορηματικά πως όποιοι κι αν τις διεξάγουν, θα ακολουθήσουν τον μοναδικό δρόμο που ακολούθησα – ως όφειλα – και είναι ο δρόμος της τήρησης του καταστατικού.

Σε άλλη περίπτωση νοθεύουν το αποτέλεσμα και ο εκάστοτε πρόεδρος και η εφορευτική επιτροπή αντιμετωπίζουν τις ποινικές ευθύνες τους. Τις ποινικές αυτές ευθύνες δεν τις αντιμετωπίζουν ούτε οι σύμβουλοι, ούτε ο αντιπρόεδρος, ούτε τα μέλη.

Ο πρόεδρος Γιώργος Κοτοπούλης".

Διαβάστε επίσης