Ο διαρρήκτης του Κωτσόβολου είχε δράσει με παρέα και στο ιδιωτικό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ- Eίχαν αρπάξει χρήματα και υπολογιστές- Έχει το παρατσούκλι "Κοσκωτάς"

στις 15-11-2017

Aπό την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πρόεκυψε ότι ο 36χρονος που είχε συλληφθεί για διάπραξη κλοπής σε κατάστημα ηλεκτρικών ειδών (Κωτσόβολος), είχε διαπράξει, στις 15-11-2017, στην Πάτρα,  μαζί με έναν 32χρονο ημεδαπό, ακόμη  μια κλοπή, στο Ιδιωτικό ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ,στην συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κολοκοτρώνη,  όπου είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 7.655 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές συνολικής αξίας 4.500 ευρώ.

Στην διάρρηξη στο κατάστημα ηλεκτρικών φαίνεται ότι έδρασε μόνος του, αφαιρώντας 23 συσκευασίες κινητών τηλεφώνων και τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

Δεν κατάφερε όμως να διαφύγει της σύλληψης. Η αστυνομία εντόπισε το αυτοκίνητό του, γνώριζε πως διαμένει στην Αθήνα και τον συνέλαβε καθ’ οδόν κοντά στο Αίγιο. Μέσα στο αυτοκίνητο του βρέθηκαν και τα κλοπιμαία. Πρόκειται για τον γνωστό διαρρήκτη με το ψευδώνυμο  Κοσκωτάς. Οσον αφορά στον συνεργό του είναι εξειδικευμένος στις αναρριχήσεις.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προκειμένου να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι δράστες της διάρρηξης στα ΙΕΚ Δέλτα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ