Ο Τραμπ απέρριψε πρόταση του περιοδικού «Time» να τον επιλέξει για «Πρόσωπο του 2017»

ΗΠΑ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε χθες Παρασκευή ότι απέρριψε μια πρόταση του αμερικανικού περιοδικού «Time» να τον επιλέξει για «Πρόσωπο του 2017», ενοχλημένος ότι υπήρχαν αμφιβολίες για το αν θα επιλεγεί αυτός τελικά.

«Το Time Magazine με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι ΙΣΩΣ με επιλέξει για «Πρόσωπο της χρονιάς», όπως πέρυσι, όμως έπρεπε να δώσω μια συνέντευξη και να συμφωνήσω σε μια μεγάλη φωτογράφιση», έγραψε στο Twitter o Τραμπ.

«Τους απάντησα ότι το ίσως δεν μου αρκεί και αρνήθηκα. Παρόλα αυτά ευχαριστώ!», πρόσθεσε.

Το αμερικανικό περιοδικό αντέδρασε χθες, χωρίς όμως να διαψεύσει επισήμως ότι ο Αμερικανός πρόεδρος θα ήταν η επιλογή του για το «Πρόσωπο του 2017».

«Ο πρόεδρος κάνει λάθος σχετικά με τον τρόπο που επιλέγουμε την προσωπικότητα της χρονιάς. Το TIME δεν σχολιάσει την επιλογή του πριν τη δημοσιοποιήσει, κάτι που γίνεται στις 6 Δεκεμβρίου», ανέφερε στο Twitter.

Ο Τραμπ είχε επιλεγεί το 2016, τη χρονιά που εξελέγη στον Λευκό Οίκο, για «Πρόσωπο της χρονιάς», με το περιοδικό να υπερασπίζεται την απόφασή του σχολιάζοντας ότι επιλέγει κάθε χρόνο μια προσωπικότητα, «η οποία σημάδεψε τα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, είτε για καλό είτε για κακό».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ