Παναγιώτης Κρίκης: Συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη

Παραγωγική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, είχε ο κ. Παναγιώτης Κρίκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Παράταξής του «Επιμελητήριο για όλους», στο πλαίσιο των επαφών του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας με τους αιρετούς ταγούς του νομού.

Ο κ. Πελετίδης δέχθηκε τον κ. Κρίκη στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πατρέων, όπου είχαν εποικοδομητική συζήτηση για τις προοπτικές συνεργασίας του Δήμου και του Επιμελητηρίου στη βάση της κοινής επιδίωξης για τις ευκαιρίες ανάπτυξης της περιοχής και εξυπηρέτησης των πραγματικών μεγάλων αναγκών των παραγωγικών δυνάμεων του τόπου, των αγροτών, των επαγγελματιών, των μικροεπιχειρηματιών κ.ά. που πλήττονται ανηλεώς από τις πολιτικές που εφαρμόζονται και τα μνημόνια. 

Ο κ. Πελετίδης και ο κ. Κρίκης συμφώνησαν ότι ο διάλογος μπορεί να αποβεί λυσιτελής και μπορεί να αποφέρει θετικά αποτελέσματα, ανεξάρτητα από τις όποιες πολιτικές διαφορές  μπορεί να υπάρχουν.

Όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος: «Πρέπει να υπάρχει ανταλλαγή απόψεων και να λέμε ο καθένας την οπτική του γωνία, γιατί έτσι μπορούμε να φωτίσουμε καλύτερα τα όποια ζητήματα.    

Κάθε εκλογική διαδικασία έχει ένα θετικό: Εκτός των όποιων αποτελεσμάτων, ανοίγει ένα προβληματισμό. Γίνεται μια ανταλλαγή απόψεων, πιο έντονα από άλλες περιόδους. Βγαίνουν στην επιφάνεια απόψεις και καλούμε όλους όσοι συμμετέχουν στις εκλογές, να βγουν και να πουν τις απόψεις τους. Μέσα από το διάλογο μπορεί να προκύψουν θετικά στοιχεία, που μπορούμε στη συνέχεια να επεξεργαστούμε»

Από την πλευρά του ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» κ. Παναγιώτης Κρίκης, αφού ευχαρίστησε τον κ. Πελετίδη για την γόνιμη συνάντηση που είχαν, σημείωσε ότι σε πολλά σημεία υπάρχει συναντίληψη της Παράταξής του με τον Δήμο Πατρέων και κοινή διάθεση για επίλυση των καίριων ζητημάτων που ταλανίζουν τους μικρομεσαίους επαγγελματίες, αλλά και ανάδειξης των αιτιών που κρύβονται πίσω από τα πολλαπλά αυτά διαχρονικά προβλήματα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ