Καμάρες Αιγιαλείας: Ενημερωτική εκδήλωση την Κυριακή για τον Καρκίνο του Μαστού

από τον Σύλλογο "Αλμα Ζωής" και Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», Ν. Αχαΐας  σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Σύλλογο Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ» διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:30, στην Αίθουσα του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών.

Στόχος της ενημέρωσης είναι η κάθε γυναίκα της περιοχής  να πληροφορηθεί για την σημασία της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να τον απομυθοποιήσει και να ενθαρρυνθεί να κάνει τακτικό προληπτικό έλεγχο.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

•  Ο κος Δημήτρης Κούκουρας, Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Πατρών για την «Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού»

•  η κα Γεωργία Πανίτσα, Ψυχολόγος – Οικογενειακή Σύμβουλος «Τι μας αποτρέπει από τον απαραίτητο από τον προληπτικό έλεγχο» και

•  η κα Λιολιώ Κολυπέρα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», Ν. Αχαΐας και Εκπαιδευμένη Εθελόντρια, με θέμα την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού.

Με το τέλος των εισηγήσεων θα δοθεί ο απαραίτητος χρόνος ώστε οι συμμετέχοντες πολίτες να θέσουν στους εισηγητές σχετικά ερωτήματα και τυχόν απορίες τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί σχετικό έντυπο υλικό του Συλλόγου.

Διαβάστε επίσης