Έρανο κάνουν οι συνάδελφοι του αστυνομικού πατέρα της 19χρονης που συνελήφθη με ναρκωτικά

ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η οικογένεια του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης.

Ιδιαίτερα σοκαρισμένος ο αστυνομικός πατέρας της 19χρονης Ειρήνης Μελισσαροπούλου πιστεύει ότι η κόρη του πιθανότατα έπεσε θύμα μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών. Μάλιστα, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να μιλήσει μαζί της και έτσι οι συνάδελφοί του στο νησί της Λέσβου συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να βγάλει εισιτήριο για το Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς της 19χρονης γνώριζαν ότι η νεαρή βρισκόταν στην Καλαμάτα και παρακολουθούσε μαθήματα σε κάποιο ΙΕΚ. Η κοπέλα είχε φύγει από το νησί στις 31 Αυγούστου και επικοινωνούσε τηλεφωνικώς με τους γονείς της, οι οποίοι έμαθαν για τη σύλληψή της από την τηλεόραση.

«Μάλλον κάποιοι της φούσκωσαν τα μυαλά ότι θα την κάνουν μοντέλο και καλά, για να τη χρησιμοποιήσουν. Δεν είχε δώσει δικαιώματα. Έχει μια σχέση με ένα στρατιωτικό από εκεί, ο μπαμπάς της δε συμφωνούσε με αυτή τη σχέση και από εκεί πιθανόν να ξεκίνησε η ιστορία», αναφέρει για την 19χρονη ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λέσβου, Δημήτρης Αλεξίου.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα του Χονγκ Κονγκ η 19χρονη μετέφερε κοκαΐνη αξίας 261.533 ευρώ. Η τελωνειακή υπηρεσία του Χονγκ Κονγκ ανέφερε ότι η μεταφορά ναρκωτικών είναι σοβαρό παράπτωμα που τιμωρείται «με πρόστιμο έως 5 εκατομμυρίων δολαρίων Χονγκ Κονγκ (640.000 δολάρια ΗΠΑ) και ποινή ισόβιας κάθειρξης».


Πηγή iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ