Nomads: Αποχώρησε οικειοθελώς ο Μάνος Πίντζης- Εκνευρισμός και κλάματα στο συμβούλιο - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μετά την Μαντώ Γαστεράτου ακόμη ένα άτομο αποχώρισε από το Nomads χωρίς να περάσει από την διαδικασία του αγωνίσματος προς αποχώρηση.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Μάνο Πίντζη, ο οποίος αν και βρέθηκε προτεινόμενος προς αποχώρηση αποφάσισε να μην διαγωνιστεί για την παραμονή του, αλλά να αποχωρήσει απευθείας οικειοθελώς.

Συγκεκριμένα, προτεινόμενοι ήταν ο Μάνος Πίντζης και ο Λευτέρης Παρασκευάς, οι οποίοι είχαν ήδη πολύ καλές σχέσεις μέσα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα όταν ακούσαν από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως θα είναι αντίπαλοι να σαστίσουν.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς «κατέρρευσε»,  η Δήμητρα Φραντζή άρχισε να κλαίει, ενώ ο Μάνος Πίντζης εκνευρισμένος από την συγκεκριμένη εξέλιξη έφυγε από το συμβούλιο, το οποίο βέβαια και διεκόπη.

Ο Λευτέρης Παρασκευάς μάλιστα προσπαθούσε να πείσει τον Πίντζη ότι όλα είναι εντάξει και να πάνε να αγωνιστούν. Ο Πίντζης, όμως, ήταν εκτός εαυτού, φωνάζοντας και μιλώντας άσχημα.

Μετά από λίγο ανακοίνωσε ότι δεν θέλει να αγωνιστεί και ότι αποχωρεί οικειοθελώς. «Δεν μπορώ να πω τίποτα» είπε ο ίδιος, ζητώντας συγγνώμη από τον παρουσιαστή που θέλησε να καταλάβει τι έχει συμβεί. «Προτιμώ να φύγω και να παραχωρήσω τη θέση μου στο Λευτέρη» είπε στη συνέχεια ο Πίντζης, δακρυσμένος.

Πάντως, μπορεί η Μαντώ Γαστεράτου να αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Ζαμπίδη, αλλά δεν ισχύει τον ίδιος και για τον Μάνο Πίντζη, καθώς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανακοίνωσε πως οι ομάδες ενώνονται και το Nomads γίνεται ατομικό. Ο παρουσιαστής ανέφερε μάλιστα πως από εδώ και στο εξής αν φύγει κάποιος παίκτης είτε οικειοθελώς. Είτε από τραυματισμό δεν θα αντικατασταθεί από κανέναν, ούτε από τον προηγούμενο ούτε από κάποιον νέο παίκτη.


 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ