Πάτρα: Επέστρεψαν οι “μαϊμού” Λογιστές – Μετέφεραν δυο από τα θύματα τους στα σπίτια τους – Χτύπησαν τρεις φορές σε μια ημέρα!

Το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και διάφορα κοσμήματα, κατάφεραν και απέσπασαν από ηλικιωμένη στην Πάτρα, δράστες που εμφανίστηκαν ως λογιστές του γιου της.

Συγκεκριμένα τη γυναίκα προσέγγισαν ενώ περίμενε στη στάση λεωφορείου και με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου για λογαριασμού του παιδιού της, την εξαπάτησαν.

Ως λογιστές του γιου της εμφανίστηκαν σε μια ηλικιωμένη πεζή και πάλι με το πρόσχημα της επιστροφής φόρου,  οι δράστες την μετέφεραν στην οικία της, όπου της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.

Με το ίδιο προσχημα, αυτό δηλαδή της επιστροφής φόρου, πιθανόν οι ίδιοι δράστες προσέγγισαν και πάλι ηλικιωμένη που ήταν πεζή και αφού την επιβίβασαν στο αυτοκίνη τους, την μετέφεραν στο σπίτι της και της άρπαξαν χρυσά κοσμήματα.

Ενεργούνται συντονισμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστων δραστών

Πάτρα: Ανείπωτη θλίψη για τον 27χρονο Δημήτρη Λιόπετα, θύμα του τροχαίου στην οδό Αμερικής

Πάτρα: “Αυτό είναι το αίμα της κόρης μου” – Ο πατέρας της 8χρονης που τραυματίστηκε στο θανατηφόρο τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων ξεσπά (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νεκρός ο οδηγός της μοτοσικλέτας που παρασύρθηκε από ΙΧ στην Αμερικής

Πάτρα – ΝΕΟΤΕΡΑ: Θανατηφόρο το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων – Νεκρή η γυναίκα που παρασύρθηκε από μηχανή – Στο νοσοκομείο με τραύματα το ανήλικο κορίτσι που ήταν μαζί της – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η 71χρονη “γιαγιά” έχασε την ζωή της για να προστατεύσει την 8χρονη – Σοκαριστικές λεπτομέρειες για το τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων

Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων: Η 86χρονη Τιτίκα Βασιλοπούλου έσωσε με τον θάνατό της τη μικρή Μαρία!

Πάτρα: Σοβαρό τροχαίο στην οδό Αμερικής-Ο οδηγός του ΙΧ έφυγε “για το Νοσοκομείο” από το σημείο-Εντοπίστηκε στο Ρίο από τους αστυνομικούς (ΝΕΟΤΕΡΑ)

Συγκλονισμένη η Πάτρα από το σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε την ζωή του Δημήτρη Λιόπετα – Λουλούδια και κεριά στο σημείο ΦΩΤΟ