Υπόθεση Παντελίδη: Η Μίνα Αρναούτη για τη "λέσχη", τα χρήματα και το αλκοόλ το βράδυ του δυστυχήματος

Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο, στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, η Μίνα Αρναούτη "έσπασε" τη σιωπή της στην εκπομπή "Αυτοψία"

Η Μίνα Αρναούτη επέβαινε στο τζιπ του Παντελή Παντελίδη μαζί με την Φρόσω Κυριάκου το βράδυ του μοιραίου δυστυχήματος. Καθόταν στην πίσω θέση και τραυματίστηκε σοβαρά σε όλο το σώμα της. Παρέμεινε μήνες στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις και τελικά κατάφερε να επιστρέψει στην καθημερινότητά της.

Μετά τις αναρτήσεις στο facebook -που έκανε κατά καιρούς για τις εξελίξεις στην υπόθεση Παντελίδη- η Μίνα Αρναούτη αποφάσισε να δώσει την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι του Alpha.

Αναλυτικά είπε:

"Εκείνη την ημέρα ο Παντελής έκανε πρόβα στο νυχτερινό κέντρο που θα εμφανιζόταν και στείλαμε κάποια μηνύματα με τη Φρόσω και είπε ότι θα περάσει από εκεί που είχαμε πάει με τη Φρόσω να πιούμε ένα κρασί. Ήρθε εκεί, καθίσαμε, παρέα με ένα φίλο του και αργότερα αποχώρησε ο φίλος του και πήγαμε εγώ ο Παντελής και η Φρόσω και πήγαμε σε ένα άλλο μαγαζί στη Γλυφάδα και μετά συνεχίσαμε να πάμε στο σπίτι. Εμένα ο Παντελής, όταν μου είπε αν θέλεις να πάμε εκεί, μου είπε θα πάμε σε ένα σπίτι που είναι ο φίλος μου ο τάδε να κάτσουμε να παίξουμε λίγο πόκερ να γελάσουμε.

Εγώ δεν φαντάστηκα ότι μπορεί αυτό να μην είναι σπίτι και να είναι σπίτι – λέσχη ή οτιδήποτε, ό,τι θα φανταζόταν κάθε άνθρωπος, ότι θα πάμε σε ένα σπίτι που θα υπάρχει ένα φιλικό κλίμα. Όχι ότι δεν ήταν φιλικό το κλίμα εκεί, αλλά εγώ φαντάστηκα ότι κι εγώ θα μπορέσω να παίξω χαρτιά να γελάσω. Εντάξει σε αυτό το τραπέζι ίσως να μην μπορούσα να παίζω και ίσως ήταν και λίγο βαρετό για εμένα από ένα σημείο και μετά το να βρίσκομαι εκεί. Ήταν πολλά τα χρήματα που έπαιζαν και ήταν και πιο επαγγελματικό. Παρ’ ολ’ αυτά ήταν φίλοι. Ο Παντελής τους γνώριζε όλους. Εγώ δεν ήξερα κανέναν εκεί. Έκαναν πλάκα, φαινόταν να γνωρίζονται, να έχουν ιστορίες να διηγούνται», τόνισε αρχικά η Αρναούτη σχετικά με το πώς βρεθήκαν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Για το αν παίζονταν χρήματα, απάντησε:

"Εγώ δεν είδα ποτέ χρήματα να φεύγουν από τα χέρια του Παντελή. Όπως επίσης, όταν κάποια στιγμή βγήκα από το νοσοκομείο, είχα πάει να πιω έναν καφέ και με είδε κάποιος από τη λέσχη τον οποίον δεν τον αναγνώριζα εγώ, καθώς τον είχα δει μια φορά στη ζωή μου και με αναγνώρισε εκείνος και μου είπε ότι δεν είχαν ποτέ σκοπό να πάρουν χρήματα ποτέ από τον Παντελή. Δηλαδή απλά έκαναν πλάκα. Παίζανε για πλάκα. Δεν υπήρχε κάποιος σκοπός από εκεί".

Για τον αν είχαν καταναλώσει αλκοόλ απάντησε:

"Σε καμία περίπτωση δεν είχα την αίσθηση ότι ήταν ένας άνθρωπος που δεν μπορούσε να οδηγήσει. Δεν έβλεπα ένα μεθυσμένο άνθρωπο. Είχα πιει κι εγώ. Βέβαια όχι πάρα πολύ, αλλά είχα πιει. Σε σημείο δηλαδή να μην έχω κι εγώ τη δυνατότητα να ξεχωρίσω πολύ δυνατά πράγματα. Ο Παντελής δεν έδειχνε μεθυσμένος. Πριν το ατύχημα δε μιλάγαμε καθόλου μεταξύ μας. Ο Παντελής οδηγούσε, η Φρόσω τσέκαρε κάτι μηνύματα στο κινητό της. Κατάλαβα ότι πήγαινε για τον τοίχο. Είχα την αίσθηση ότι δεν μπορούσε να το ελέγξει. Σα να το άφησε να φύγει".

Για τη στιγμή του τροχαίου: "Δεν φόρεσα ζώνη από την αρχή. Ο Παντελής ξεκίνησε κανονικά την πορεία. Μπήκα πρώτη φορά στο αμάξι του. Δεν τον είχα δει ποτέ ως οδηγό. Από πριν, όταν πηγαίναμε στην Γλυφάδα έτρεχε. Και του έλεγα να μην τρέχει. Την ώρα του ατυχήματος, αύξησε ταχύτητα και του είπα "Παντελή μην τρέχεις, γιατί φοβάμαι". Με άκουσε, αλλά αδιαφόρησε. Είχα την αίσθηση ότι εκείνη την στιγμή αύξησε την ταχύτητα. Ανησύχησα και έβαλα ζώνη".

"Έκανα έξι χειρουργεία σε πέντε μήνες. Τα τρία ήταν την πρώτη μέρα που πήγα στο νοσοκομείο καθώς κινδύνευσε πολύ η ζωή μου" σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Για την αντιπαράθεση με την οικογένεια Παντελίδη κατέληξε πως "δεν θεωρώ ότι έκανα άδικες επιθέσεις στην οικογένεια του Παντελή, αν έκανα επιθέσεις. Θεωρώ απλά ότι έλεγα την αλήθεια".

Στις 8 Οκτωβρίου 2017, ο αρμόδιος εισαγγελέας κατέληξε στην κρίση ότι η υπόθεση του τροχαίου πρέπει να μπει στο αρχείο.

Στο πόρισμα του, ο εισαγγελικός λειτουργός αποφάνθηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής, Παντελής Παντελίδης, ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ. Επιπλέον, αποφάνθηκε ότι οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβατιδών του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, είναι αβάσιμες.

Πηγή: news247.gr/

 

Διαβάστε επίσης