Άστεγος έδωσε τα τελευταία του χρήματα για να βοηθήσει και παίρνει ένα μεγάλο δώρο

H πράξη του άνδρα που συγκίνησε και δεν πέρασε απαρατήρητη

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε διαβάσει ιστορίες οι οποίες δείχνουν το ανθρώπινο μεγαλείο και πως δεν είναι όλα χαμένος κόπος. Μία γυναίκα από το Νιου Τζέρσει των ΗΠΑ ταξίδευε προς την Φιλαδέλφεια όταν ξαφνικά σε έναν αυτοκινητόδρομο έμεινε από βενζίνη. Η γυναίκα έκανε στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου και τρομαγμένη σκεφτόταν πώς θα μπορούσε να λύσει το ζήτημα της καθώς η περιοχή που την άφησε το αμάξι δεν ήταν και η καλύτερη.

Σαν από μηχανής θεός όμως εμφανίστηκε ένας άστεγος ο οποίος παρατηρώντας αυτό που συνέβη στη γυναίκα, ανησύχησε και έδωσε τα τελευταία του 20 δολάρια ώστε να πάρει ένα μπιτόνι με βενζίνη και να το πάει στην Κέιτ Μακλουρ. Η κίνηση εξέπληξε την γυναίκα η οποία δεν ήξερε με ποιο τρόπο να ανταποδώσει το δώρο ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει έτσι και αλλιώς σοβαρά προβλήματα διαβίωσης. Όπως και να έχει του υποσχέθηκε πως θα του επιστρέψει τα χρήματα που έδωσε για τη βενζίνη. Και το έκανε και μάλιστα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό.

Εκείνη και ο σύντροφός της κατάφεραν να μαζέψουν κοντά στα 20.000 δολάρια από έρανο και αγαθοεργίες τα οποία τα έδωσαν στον άστεγο άνδρα ονόματι Τζόνι, ενώ τον βοήθησαν στην ανεύρεση σπιτιού και να μην κοιμάται στους δρόμους.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ