Διαδικτυακός μαραθώνιος Yoga για καλό σκοπό

Τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό ενώνουν 100 δάσκαλοι Yoga από 19 πόλεις της Ελλάδας, προσφέροντας πάνω από 90 τάξεις από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου, για τη στήριξη της κοινωνικής δράσης «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Την ιδέα για την οργάνωση κάποιας πρωτοβουλίας για τον «Άλλο Άνθρωπο» πρότεινε μέσω Facebookη δασκάλα Yoga Μάρα Κωνσταντινίδη, με αφορμή ένα άρθρο για τον κίνδυνο παύσης της λειτουργίας της κοινωνικής δράσης.

Μέσα από τα σχόλια της δημοσίευσης της Μ. Κωνσταντινίδη και σε σύντομο χρονικό διάστημα, συμφωνήθηκε η οργάνωση κάποιων μαθημάτων για την υποστήριξη του σκοπού.

Ώρες μόνο μετά, περισσότεροι δάσκαλοι ενημερώθηκαν και κινητοποιήθηκαν μέσω Facebooκ και μέσα σε τρεις μέρες δάσκαλοι Yoga από όλη την Ελλάδα ένωσαν τις δυνάμεις τους για να οργανώσουν από κοινού μια εκδήλωση, η οποία θα στηρίξει έναν ενιαίο σκοπό.

Στο διάστημα 26/11 - 06/12 προφέρονται συνολικά πάνω από 90 τάξεις, σε περισσότερα από 60 σημεία, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για την στήριξη της κοινωνικής κουζίνας «ο Άλλος Άνθρωπος».  Οι δάσκαλοι δεν θα λάβουν κάποια αμοιβή και ως αντίτιμο οι συμμετέχοντες καταβάλλουν ένα ποσό -κάθε μαθητής προσφέρει αυτό που θεωρεί ικανό από την πλευρά του- για τη στήριξη της δράσης.

Συνολικά, οργανώνονται 96 τάξεις διαφορετικών επιπέδων, με διαφορετικές θεματικές από διαφορετικά μονοπάτια διδασκαλίας της Yoga. Βρείτε την τάξη που σας ενδιαφέρει και δηλώστε συμμετοχή, βοηθώντας με την παρουσία και την εισφορά σας  http://bit.ly/2jAgnXv.

Ομάδα Επικοινωνίας:

Ασημάκης Φαλτάκας

https://www.facebook.com/asimakis.faltakas

Μάρα Κωνσταντινίδη 

https://www.facebook.com/mara.konstantinidi