Παρατείνεται η αγωνία για τον Χρήστο Γεωργακόπουλο που αγνοείται από τις φονικές πλημμύρες στην Μάνδρα - Συμπαράσταση στην αγωνία της οικογένειας από τον Σύλλογο Απανταχού Σαντομεριτών

είναι ο μοναδικός αγνοούμενος

Παραμένει η αγωνία για τον 70χρονο κυνηγό από το Σανταμέρι Αχαΐας, Χρήστο Γεωργακόπουλο που αγνοείται για έβδομη ημέρα μετά τις φονικές πλημμύρες της Μάνδρας που στοίχισαν τη ζωή σε 21 ανθρώπους.

Συγγενείς, συγχωριανοί και φίλοι, έχουν βυθιστεί στην αγωνία και ελπίζουν να βρεθεί ο δικός τους άνθρωπος. Όμως οι μέρες περνούν και η ανησυχία κορυφώνεται καθώς πριν από λίγες ημέρες εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του και μάλιστα - όπως έγραψε το tempo24.gr -  σε κακή κατάσταση, αφού το μπροστινό μέρος είχε κοπεί.

Σύλλογος Απανταχού Σαντομεριτών

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος, είναι πλέον ο μοναδικός αγνοούμενος από την φονική κακοκαιρία και οι αναζητήσεις για την ανεύρευσή του είναι αδιάλειπτες. Τα μέλη του συλλόγου Απανταχού Σαντομερικών κατά την επίσκεψή τους στον δήμαρχο δυτικής Αχαΐας Χρήστο Νικολάου, μοιράστηκαν την ίδια αγωνία με τον δήμαρχο για τον συμπολίτη τους Χρήστο Γεωργακόπουλο, που αγνοείται στην Μάνδρα Αττικής μετά τη φονική πλημμύρα που έπληξε την περιοχή.

Ο σύλλογος, εξέφρασε την επιθυμία να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του 70χρονου συντοπίτη και συγγενή τους, για ό,τι χρειαστεί. Επίσης, εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην αγωνία της οικογένειας και στον πρόεδρο της ΤΚ Σανταμερίου Χρήστο Φωτόπουλο, γαμπρό του αγνοούμενου κυνηγού. 

Πήγε να σώσει τα σκυλιά του

Συγκλονιστικές ήταν οι λεπτομέρειες που μας είχε περιγράφει ο κ. Φωτόπουλος. "Ήξερε πολύ καλά εκείνα τα μέρη. Είχαν ξεκινήσει στις 4 το πρωί, όλοι μια παρέα από έξι άτομα. Την ώρα που ο χείμαρρος τους απείλησε, ανέβηκαν στα δέντρα για να σωθούν, αλλά ο γαμπρός μου πήγε να σώσει τα σκυλιά του. Τα αγαπούσε πολύ! Ήταν η ζωή του", είχε πει φορτισμένος συναισθηματικά ο κ. Φωτόπουλος. Ο 70χρονος ζούσε από μικρό παιδί στην Αθήνα. Ήταν εργολάβος οικοδομών παντρεμένος με έναν γιο. Η μεγάλη του όμως αγάπη ήταν το κυνήγι. Σοκαριστική ήταν η εικόνα που βρέθηκε το αυτοκίνητό του. "Είχε κοπεί στη μέση", μας περιγράφει ο κ. Φωτόπουλος. Η αγωνία είναι μεγάλη για τον 70χρονο στο Σαντομέρι αλλά και στην Πάτρα, όπου εκεί βρίσκονται οι στενοί συγγενείς του.

Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άσβεστη η ελπίδα για τον Χρήστο Γεωργακόπουλο από το Σανταμέρι - Είναι ο τελευταίος αγνοούμενος στην Μάνδρα

 

 

Διαβάστε επίσης