ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΡΙΚΗΣ: «Καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας, απαιτούν οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες»

Και νέα περιοδεία του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους»

Το πρόγραμμα και τις θέσεις του «Επιμελητηρίου για όλους», είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Κρίκης, κατά τη νέα περιοδεία που πραγματοποίησε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγ. Σοφίας της Πάτρας.

Συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού του, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας ήρθε σε επαφή με μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής, μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα της νέας εποχής και της αλλαγής σελίδας στο «Επιμελητήριο «Αχαΐας».  

«Είναι καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας!   Αυτό είναι το μήνυμα που εισπράττουμε από την καθημερινή επαφή μας με τους μικρομεσαίους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Εμείς μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου και μπορούμε να πάμε εκεί, που ο απερχόμενος Πρόεδρος δεν τολμάει να περάσει: Δηλαδή, από τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις, που για 6 ολόκληρα χρόνια είχε εγκαταλείψει και ξαφνικά τις …θυμήθηκε λίγο πριν τις εκλογές!»

Ο κ. Κρίκης και οι συνεργάτες του, συζήτησαν με τους επιχειρηματίες τα προβλήματα που απασχολούν τη «ραχοκοκαλιά» του επιχειρηματικού κόσμου και έγινε αποδέκτης της αγωνίας τους για ένα Επιμελητήριο Αχαΐας με ανοικτές θύρες, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις, το οποίο θα εκπροσωπεί και θα νοιάζεται για όλα τα μέλη:

Παράλληλα παρουσίασε το πρόγραμμα του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», το οποίο επικεντρώνεται στα εξής σημεία:

- Ανοικτές πόρτες και ίσες ευκαιρίες για όλες τις επιχειρήσεις της Αχαΐας!

- Μείωση των αλόγιστων λειτουργικών εξόδων του Επιμελητηρίου Αχαΐας

- Διαμόρφωση συνθηκών αλληλοβοήθειας και υποστήριξης των μελών μας

-Πλήρης νομική κάλυψη των μελών που αδυνατούν να ανταπεξέλθουν, λόγω των χρόνιων μνημονίων

- Ουσιαστική αξιοποίηση και ανταποδοτικότητα των εισφορών των μελών

- Πλήρης διαφάνεια και έλεγχος των οικονομικών του Επιμελητήριου Αχαΐας

- Στενή και αποδοτική συνεργασία με όλους τους φορείς του Νομού Αχαΐας και δυναμική διεκδίκηση στην κεντρική εξουσία

- Διάχυση όλων των Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, στο μέγιστο δυνατό αριθμό μελών.

- Άμεση διασύνδεση και περαιτέρω διεύρυνση των συνεργασιών του Επιμελητηρίου, με Πανεπιστήμιο Πατρών, ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, Επιστημονικό Πάρκο, Ιερά Μητρόπολη Πατρών κ.ά.

- Ανάδειξη και εκμετάλλευση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του Τουρισμού της Αχαΐας, καθώς και του  Θρησκευτικού Τουρισμού

Οι περιοδείες και οι επαφές του Παναγιώτη Κρίκη και των υποψηφίων του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες παράλληλα με την Πάτρα, σε Καλάβρυτα και Ακράτα.

 

Διαβάστε επίσης