ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΠΩΛΩΝ Η «ΕΝΩΣΙΣ» 1939

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι γεγονός - και το ήξεραν όλοι τουλάχιστον από το καλοκαίρι - ότι το μητρώο πάσχει από σοβαρά προβλήματα νομιμότητας, γιατί οι πολλές αιτήσεις δεν είναι αιτήσεις (…), γιατί πολλοί πλέον δεν ασκούν το επάγγελμα, αλλά κυρίως γιατί ποτέ δεν πήρε καμία διοίκηση απόφαση για έγκριση μελών, όπως ορίζει το καταστατικό 

Το θαυμαστό είναι ότι διαμαρτύρονται πρώην στελέχη της διοίκησης και ΦΙΛΟΙ όπως ο Αντρέας ο Πλιάτσικας και ο Στάθης ο Μαυρομάτης αλλά και ο Γιάννης ο Σπυρόπουλος, ο Σπύρος ο Στεργίου, ο Τάκης ο Ματθαιόπουλος, ο Αλέξης ο Λώλος, γιατί κάποιοι ή ακόμα και οι ίδιοι δεν είναι σήμερα μέλη, ενώ γνωρίζουν ότι δεν τήρησαν οι ίδιοι το καταστατικό και δεν έγγραφαν οι ίδιοι τα μέλη που σήμερα φωνάζουν και αυτά. 
Το θαυμαστό είναι πως ο Γιάννης ο Σπυρόπουλος αναπληρωτής γραμματέας, ενώ γνώριζε την απόφαση για επικαιροποίηση εκ των έσω, ενώ ήξερε πως για δυόμιση χρόνια δεν τηρούσαν το καταστατικό σε σχέση με το μητρώο, δεν κατέθεσε ούτε την δική του αίτηση - από αμέλεια – και βρέθηκε εκτός μητρώου. 
Το επίσης θαυμαστό είναι ότι συμμετείχα για χρόνια στις διοικήσεις και μάλιστα διατέλεσα και γεν. γραμματέας και δεν τήρησα ούτε κι εγώ το καταστατικό όσο αφορά το μητρώο και τις αιτήσεις που υπάρχουν στο αρχείο. 
ΟΣΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ «ΜΠΑΖΕΙ», ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ
Γιατί αδιαφόρησαν στο κάλεσμα της διοίκησης για επικαιροποίηση? Η απάντηση είναι δικιά τους, αλλά την οφείλουν στους συναδέλφους τους και στην όποια διοίκηση. Επιθυμούν άραγε και η νέα διοίκηση να συνεχίσει να μην τηρεί το καταστατικό? ή θα αναγνωρίσουν πως η επικαιροποίηση ήταν και είναι απόλυτη ανάγκη? 
Ένα θαυμαστό πάλι είναι πως κάποιοι ζητούν να παρανομήσει η δικαστικός που βρέθηκε στην έδρα και θα βρεθεί και ως πρόεδρος της εφορευτικής στις εκλογές... όταν όλοι έχουν δηλώσει δημοσίως πως το παλιό μητρώο δεν έχει συνταχτεί σύμφωνα με το καταστατικό και απαιτούν να το δεχτεί και να υπογράψει ως de facto πρόεδρος της εφορευτική (...)
ΤΕΛΟΣ
Αν η διοίκηση έχει παρανομήσει ή έχει «φάει» λεφτά όπως σχολιάζουν στα πηγαδάκια, καλό θα ήταν αυτοί που τα ξέρουν και τα λένε, να πάνε στον εισαγγελέα και να τα καταγγείλουν. 
Διαφορετικά δεν είναι άξιοι να αξιώνουν την ψήφο των επαγγελματιών της Εστίασης και Αναψυχής του Ν. Αχαϊας. 
Δυστυχώς είναι φαινόμενο πολύ «φτωχών ανθρώπων» και το έχω υποστεί και εγώ…

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ