Μαρία Ψηλού: Η ατυχία και η πικρία της Αιγιώτισσας Σταρ Ελλάς 2017 στα Καλλιστεία Μις Κόσμος

Δεν κατάφερε να μπει στην τελική 10αδα

Η Μαρία Ψηλού δεν κατάφερε να μπει στην τελική 15άδα, παρά τα προγνωστικά των ημερών που προηγήθηκαν του τελικού το Σάββατο το βράδυ, τα οποία την ήθελαν στην πρώτη 10άδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», η Σταρ Ελλάς μιλώντας με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός ότι κάποιες χώρες την «πολέμησαν» και μόνο λίγες την υποστήριξαν, παρότι η παρουσία της στην Κίνα άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα ΜΜΕ, αλλά και στις εταιρίες που την ήθελαν για διαφημιστικά.

Η Αιγιώτισσα Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού, μάλιστα οπως δημοσιεύεσε η "Espresso" έμεινε χωρίς βραδινές τουαλέτες και ξέσπασε σε κλάματα!

O Οίκος Τρανούλη, που ντύνει το μοντέλο, του έστειλε έξτρα φορέματα για έξτρα εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αλλά αυτά χάθηκαν κάπου στον δρόμο.

Τελικά, ύστερα από αμέτρητα τηλεφωνήματα και e-mails, η ιδιωτική εταιρία αποστολών και ο οίκος μόδας εντόπισαν χθες το μεσημέρι πακέτο με τις πανάκριβες τουαλέτες, στο τελωνείο της Ελλάδας. Στο μεταξύ, η Ελληνίδα καλλονή αναγκάστηκε να αναβάλει φωτογραφίσεις και τηλεοπτικές εμφανίσεις, αλλά και συμβόλαια που έκλεισε εκεί γιατί δεν είχε τι να φορέσει, καθώς τα βραδινά ρούχα με τα οποία ταξίδεψε στις αποσκευές της είναι μόνο για τις επίσημες εμφανίσεις της στον διαγωνισμό.

Το γεγονός προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στην υποψήφιά μας για τον τίτλο της Miss World, με τους ανθρώπους του οίκου μόδας να προσπαθούν να την καθησυχάσουν, προκειμένου να είναι ήρεμη για να δώσει τον καλύτερο εαυτό της για τη μάχη που καλείται να δώσει απόψε.

Η έκτη Ινδή που στέφεται Μις Κόσμος είναι φοιτήτρια Ιατρικής

do9_5l7waaashn7.jpg

Μια Ινδή φοιτήτρια Ιατρικής κατέκτησε το στέμμα της Μις Κόσμος στον φετινό διαγωνισμό που διοργανώθηκε στην Κίνα, κάνοντας τη χώρα της να ισοφαρίσει τη Βενεζουέλα σε αριθμό τίτλων.

 

Διαβάστε επίσης