Κωνσταντίνος Πέττας: Για ένα Επιμελητήριο πρωταγωνιστή των εξελίξεων

ο γνωστός επιχειρηματιάς υποψήφιος με τον συνδυασμό του πλατωνα μαρλαφέκα

Υποψήφιος με τον συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" του Πλάτωνα Μαρλαφέκα, για το τμήμα Εμπορίου,  είναι  ο Κωνσταντίνος Πέττας.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, περιφερειακός διευθυντής της εταιρείας "Avis Budget",  αναφορικά με την υποψηφιότητά του τονίζει:

Αποφάσισα να θέσω υποψηφότητα και να ζητήσω από τα μέλη του Επιμελητηρίου Αχαϊας την ψήφο τους θεωρώντας πως μπορώ να συνδράμω κι εγώ στην μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει ο Πρόεδρος Πλάτωνας Μαρλαφέκας, για να παραμείνει πρωταγωνιστής και να έχει λόγο και ρόλο στις εξελίξεις το Επιμελητήριο Αχαϊας.

Με ένα ρεαλιστικό στρατηγικό σχεδιασμό που ακολουθήθηκε κατόρθωσε όλο το προηγούμενο διάστημα η διοίκηση  συνεργαζόμενη με φορείς,  Ευρωπαϊκούς Οργανισμούς, παραγωγικά Υπουργεία, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και  τους Δήμους να πετύχει σημαντικά οφέλη για την επιχειρηματικότητα της περιοχής μας. 

Πιστεύω πως το έργο που άρχισε πρέπει να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί. Σ' αυτή την κρίσιμη οικονομική περίοδο πρέπει η ενότητα να είναι ο στόχος μας και η προεδρία του Πλάτωνα Μαρλαφέκα μπορεί να την εγγυηθεί, για ένα ευοίωνο μέλλον του Επιμελητηρίου Αχαϊας και των μελών του.  

 

 

Διαβάστε επίσης