Αυτή την παράσταση ετοίμαζε για φέτος η Ζωή Λάσκαρη και τώρα κάνει πρεμιέρα

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΗΣ

Η Ζωή Λάσκαρη είχε πάρει στα χέρια της το κείμενο του Χάρη Μπόσινα και για τη φετινή θεατρική σεζόν, ετοίμαζε κάτι εντελώς διαφορετικό. Μία μαύρη κωμωδία, με πολύ συγκίνηση και χιούμορ για την θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη στην Αθηναΐδα στο Βοτανικό. 

Τίτλος της παράστασης «Δουλειές με Φούντες!» με ηρωίδα τη Λούση που είναι χήρα και ζει αποκομμένη από τον έξω κόσμο σε μια μονοκατοικία, την οποία κινδυνεύει να χάσει.

Ο θυμός της δεν την αφήνει να βρει πια καμία χαρά στη ζωή της. Αρνείται κάθε επαφή ακόμα και με την κόρη της. Μοναδική συντροφιά της μια βουκαμβίλια και μια καταθλιπτική γειτόνισσα.

Ένα παράξενο δέμα που βρίσκει κρυμμένο στη βουκαμβίλια της, θα γίνει το βασικό συστατικό σε μια περιπέτεια που μόλις ξεκινά. 
Σε αυτή εμπλέκονται ένας άνεργος ηθοποιός, μια βασίλισσα της νύχτας, ένας ατάλαντος κακοποιός και μια ατζαμού μυστική αστυνομικός σαν τα υλικά ενός κέικ, που θα φέρει και πάλι τη χαρά στη ζωή της Λούση.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Ζωής Λάσκαρη και κάνει πρεμιέρα στις 23 Νοεμβρίου 

Φωτογραφία: Πάνος Γιαννακόπουλος (StudioΑmynta 13)

Πρωταγωνιστούν αλφαβητικά: Βίβιαν Κοντομάρη, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, Φωτεινή Ντεμίρη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Ελευθερία Ρήγου, Δημήτρης Τσέλιος, Φιλική συμμετοχη: Κατερίνα Ζαρίφη

Κείμενο: Χάρης Μπόσινας
Σκηνοθεσία: Αντώνης Λουδάρος
Σκηνικά - Κοστούμια: Μαρία Φιλίππου
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Μουσική: Μάκης Σούλης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Γωγώ Μαρινάκου

Οργάνωση παραγωγής : Αλεξάνδρα Μήνου
Παραγωγή: Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου – Θεατρική Σκηνή Ζωή Λάσκαρη
Πολυχώρος Αθηναΐς, Καστοριάς 34-36, Βοτανικός.



Πηγή:  iefimerida.gr 

Διαβάστε επίσης