Αναγνωρίστηκε η σορός του δεύτερου κυνηγού από την Ηλεία

του 58χρονου Δημήτρη Δημητρόπουλου

Με τον πιο τραγικό τρόπο έκλεισε ο επίλογος του δράματος για τις οικογένεις των Μπάμπη και Δημήτρη Δημητρόπουλο, με καταγωγή από την Βρίνα Ηλείας.

Ο Δημήτρης Δημητρόπουλος που αγνοείτο από την περασμένη Τετάρτη, στη Δυτική Αττική εντοπίστηκε νεκρός την ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας το πρωί του Σαββάτου.

Η σορός του αναγνωρίστηκε από τους οικείους του. Χθες στον τόπο καταγωγής του συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον αδελφό του  Μπάμπη Δημητρόπουλο.

Τα δυο αδέλφια, τα ξημέρωμα της Τετάρτης μετέβησαν στην στη περιοχή του Μοναστηριού της Αγίας Σωτήρας, στη Μάνδρα Αττικής, για κυνήγι, μαζί με φίλους. Αυτό όμως, έμελε να οδηγήσει τον 54χρονο Μπάμπη στον θάνατο, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δίπλα σ’ ένα ελαιόδεντρο, παρασυρμένος από τα ορμητικά νερά. Ο 58χρονος Δημήτρης, μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές – χθες τη νύχτα – παρέμενε αγνοούμενος, ενώ μόλις χθες το πρωί επιβεβαιώθηκε ότι ένα από τα οχήματα που εντοπίστηκαν και είχαν μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών, ανήκε στα δυο αδέλφια και με αυτό είχαν μεταβεί στην Μάνδρα.

Τα κακά μαντάτα «ταξίδεψαν» γρήγορα στο χωριό που βυθίστηκε στο πένθος, καθώς τα δυο αδέλφια ήταν ιδιαίτερα αγαπητά. Από την πρώτη στιγμή, δεκάδες ετεροδημότες βρέθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου μεταφέρονταν τα θύματα, για να συμπαρασταθούν στις δυο οικογένειες, ενώ από την πρώτη στιγμή αρκετοί ήταν και οι κάτοικοι του χωριού που «ανέβηκαν» στην Αθήνα για να τους συμπαρασταθούν.

 

Διαβάστε επίσης