Πάτρα: Πολιτικοί...απέναντι σε δημοσιογράφους

Το Οικονομικό Επιμελητήριο στο 20ο Forum Ανάπτυξης

Κορυφαίοι εκπρόσωποι της πολιτικής σε ζωντανό διάλογο απέναντι από διακεκριμένους δημοσιογράφους σε εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου»

Επιχειρώντας μια τεκμηριωμένη προσέγγιση στα διαρθρωτικά προβλήματα της εθνικής μας οικονομίας και στους  τρόπους αντιμετώπισής τους, με θεσμικές ή συνταγματικές παρεμβάσεις, το Οικονομικό Επιμελητήριο Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ειδική εκδήλωση στα πλαίσια του ForumΑνάπτυξης 2017.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» (Αγίου Ανδρέου 16) και το θέμα της έχει ως τίτλο: «Τα προβλήματα της Ελληνικής Οικονομίας και οι αναγκαίες θεσμικές ή συνταγματικές παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση τους».

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι: Στέργιος Πιτσιόρλας, υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Χρήστος Σταϊκούρας, πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών – βουλευτής Φθιώτιδας και συντονιστής τομεάρχης Οικονομικών Υποθέσεων της Νέας Δημοκρατίας και Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κ.Κ.Ε.

Οι ομιλητές θα βρεθούν απέναντι από τους δημοσιογράφους Απόστολο Βουλδή, Νάσο Νασόπουλο και Διονύσιο Ζακυνθινό, οι οποίοι και θα υποβάλλουν τις σχετικές με το θέμα της εκδήλωσης ερωτήσεις. Θα πραγματοποιηθεί ένας ζωντανός διάλογος με δυνατότητα υποβολής επιπρόσθετων ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους διατελέσαντες Προέδρους κ. Νικόλαο Πανδή και κ. Ευάγγελο Καρκούλια, για την πολύτιμη προσφορά τους στον φορέα.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.

Διαβάστε επίσης