Η ΑΕΚ δίπλα στους πλημμυροπαθείς

Γενική είσοδο 5 ευρώ για το ματς με τον Πλατανιά και τα έσοδα θα πάνε στη Δυτική Αττική

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε γενική είσοδο 5 ευρώ για το ματς με τον Πλατανιά και όλα τα έσοδα θα πάνε σε όσους έχουν καταστραφεί από τις πλημμύρες. Πρωτοβουλίες και από ποδοσφαιριστές, οργανωμένους οπαδούς.

Ανθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, άλλοι έχουν χάσει τα σπίτια τους και γενικά η τραγωδία που ζουν στη δυτική Αττική δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητη την ΑΕΚ. «Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη οικογένεια στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πενθούν τους δικούς τους ανθρώπους, αλλά και που δοκιμάζονται από τις καταστροφές στη Δυτική Αττική.

Μαζί με τα θερμά μας συλλυπητήρια για αυτή την πρωτοφανή τραγωδία που έπληξε την ελληνική κοινωνία», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της Ενωσης, η οποία αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.

Συγκεκριμένα, αν και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν προσεχώς, ορίστηκε γενική είσοδος με 5 ευρώ στο ματς με τον Πλατανιά και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς ενώ ήδη οι περισσότεροι οργανωμένοι σύνδεσμοι έχουν επικοινωνήσει με την ΠΑΕ ώστε να προσφέρουν κι αυτοί με όποιον τρόπο μπορούν. Την ίδια επιθυμία, φυσικά, έχουν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι έχουν ενημερώσει την διοίκηση ότι θέλουν να προσφέρουν όχι μόνο ομαδικά αλλά και ο καθένας ξεχωριστά, αποδεικνύοντας πόσο τους έχει αγγίξει το δράμα των συνανθρώπων μας.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ