Ευχαριστίες του Απόλλωνα Πάτρας στον χορηγό

για άλλη μια χρονιά με την «EUROLINE Shipping & Cargo L.T.D» του κ. Σταύρου Μπακολιά

Στο φετινό αθλητικό ταξίδι ο Απόλλων Carna συμπορεύεται για άλλη μια χρονιά με την «EUROLINE Shipping & Cargo L.T.D» του κ. Σταύρου Μπακολιά. 

Αισθανόμαστε ότι οι αξίες που πρεσβεύει η ομάδα της «EUROLINE» (φιλικότητα, αξιοπιστία, δυναμισμός) συμβαδίζουν με τις αξίες του Συλλόγου μας και εμπνέουν την αθλητική κοινότητα και την κοινωνία της Πάτρας. Άλλωστε, οι άνθρωποι της «EUROLINE» έχουν αποδείξει ότι πιστεύουν στην έννοια της κοινωνικής ευθύνης, και κατά συνέπεια στην προσφορά του επιχειρηματικού κόσμου προς το κοινωνικό σύνολο.

Προκαλεί μεγάλη ικανοποίηση στην διοίκηση του Απόλλωνα Carna, να συμμετέχει ο κ. Στ. Μπακολιάς και οι συνεργάτες του στην φετινή δύσκολη προσπάθεια της ομάδας μας, αποδεικνύοντας ότι είναι στην φιλοσοφία της εταιρείας του η προσφορά αθλητικού και κοινωνικού έργου.

Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στην επιχειρηματία κ. Σταύρο Μπακολιά για την στήριξή του στην ομάδα μας, η οποία στοχεύει στο να την ανεβάσουμε όλοι μαζί εκεί που πραγματικά της αξίζει!