Εκδρομή των ακαδημιών στίβου της Ολυμπιάδας

ΣΤΟΝ 35ο ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

    Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησαν την περασμένη Κυριακή οι ακαδημίες του τμήματος στίβου της Ολυμπιάδας. Οι μικροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τον παλμό και την ατμόσφαιρα του 35ου Διεθνή Μαραθωνίου της Αθήνας και να χειροκροτήσουν από τις εξέδρες του Καλλιμάρμαρου τους αθλητές που έφταναν στον τερματισμό.

  Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην περιοχή της Πλάκας για φαγητό. Η εκδρομή τους ολοκληρώθηκε το απόγευμα με επίσκεψη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου μικροί και μεγάλοι έμειναν εντυπωσιασμένοι, τόσο από τα κτήρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Εθνικής Βιβλιοθήκης, όσο και από τους χώρους του πάρκου που τα περιβάλλει.

      Τα παιδιά συνόδευσαν αρκετοί από τους γονείς τους, ο έφορος του τμήματος κ Πέτρος Μαντάς και ο προπονητής κ Κώστας Λεβιδιώτης. Ο κ Μαντάς δήλωσε πως στο μέλλον θα υπάρξουν κι άλλες ανάλογες εκδηλώσεις και πως προσπάθεια του τμήματος στίβου της Ολυμπιάδας πέρα από τους αγωνιστικούς στόχους των αθλητών, είναι η καλλιέργεια οικογενειακού κλίματος και η σύνδεση της αθλητικής δραστηριότητας με τον πολιτισμό και την παιδεία.