Αγωνία για την οικογένεια του Χρήστου Γεωργακόπουλου - Από το Σανταμέρι Αχαΐας ο ένας από τους αγνοούμενους μετά την κακοκαιρία στην Αττική

επικοινωνία του δημάρχου δυτ. αχαιας με την οικογένεια

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος που κατάγεται από το Σανταμερι Αχαΐας και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα, είναι ένας από τους τέσσερις αγνοούμενους μετά την χθεσινή κακοκαιρία στην Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η οικογένεια του αγνοούμενου περνά ώρες αγωνίας και ήδη ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου έχει έρθει σε επαφή ώστε να μάθει τα νεότερα και να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια στην οικογένεια, αν χρειαστεί.

Να θυμίσουμε πως η τραγωδία σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο άφησε πίσω της 16 νεκρούς, τέσσερις αγνοούμενους ακόμη, τραυματίες και βιβλική καταστροφή.Τα σωστικά συνεργεία αναζητούν άλλους τέσσερις αγνοούμενους.

Ο τελευταιος που βρεθηκε νεκρός, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, ο άνδρας εντοπίστηκε σε υπόγειο σπιτιού στην περιοχή Γεφυράκι, στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Μετά από αυτήν την τραγική εξέλιξη, ο αριθμός των αγνοουμένων έχει διαμορφωθεί στους τέσσερις.

Ο νεκρός άνδρας, περίπου 50 ετών, εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης (16.11.2017), λίγο πριν από τις 17:30, στο υπόγειο του σπιτιού του στην περιοχή Γεφυράκι στη Νέα Πέραμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ύψος του νερού στο σπίτι του άτυχου άνδρα έφτανε τα 2,5 μέτρα. Ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από την κακοκαιρία που «ισοπέδωσε» τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και την Ελευσίνα έχει φτάσει πλέον τους 16. Στο μεταξύ τέσσερις συνάνθρωποι μας αγνοούνται και οι συγγενείς τους έχουν καταρρεύσει καθώς φοβούνται τα χειρότερα.

Τρεις οδηγοί ΙΧ οι οποίοι αναζητούνται από σωστικά συνεργεία στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας - Θήβας. Ένα ακόμη άτομο αγνοείται από την περιοχή Παλαιοχώρι Μάνδρας

Νωρίτερα δύο ακόμα άτομα που αγνοούνταν βρέθηκαν σώα από άνδρες της ΕΜΑΚ.

Διαβάστε επίσης