Οδηγός φορτηγού ένα ακόμα θύμα της θεομηνίας - Εντοπίστηκε στην παραλία της Ελευσίνας

Στην προσπάθεια να διαφύγει με το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Σε έναν 47χρονο οδηγό φορτηγού ανήκει η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε χθες το πρωί στη θαλάσσια περιοχή μπροστά από την παραλία Ελευσίνας στη θέση «Αμερικανική προβλήτα».

Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι οι δύο άνδρες που είχαν βρεθεί ήταν 55 και 80 ετών.

Ο 47χρονος με το βυτιοφόρο του είχε φορτώσει καύσιμα από τις εγκαταστάσεις των ΕΛΠΕ προκειμένου να τα μεταφέρει στο Καρπενήσι. Εγκλωβίστηκε λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων στην περιοχή της Μάνδρας και στην προσπάθεια του να διαφύγει από το όχημά του παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων,

Η σορός του εντοπίστηκε στην παραλία της Ελευσίνας από κυβερνήτη λάντζας και ειδοποιήθηκε άμεσα το λιμενικό σώμα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αγνοούνται ακόμη δύο ηλικιωμένοι και τέσσερις οδηγοί φορτηγών και αυτοκινήτων

Στους έξι ανέρχονται συνολικά οι αγνοούμενοι στις πλημμύρες στην Δυτική Αττική, όπως ενημέρωσε επίσημα η Πυροσβεστική, ενώ αυτή την ώρα έχει αρχίσει εκ νέου η έντονη βροχόπτωση στην περιοχή.

«Σε εξέλιξη βρίσκονται 6 αναζητήσεις ατόμων στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, στην Αττική», αναφέρει στο Twitter η Πυροσβεστική.

Πρόκειται για έναν άνδρα, περίπου 50 ετών, στο Γεφυράκι Νέας Περάμου που θεωρείται αγνοούμενος από χθες και πιθανόν να έχει καταπλακωθεί από φερτά υλικά μέσα στο σπίτι του, έναν ηλικιωμένο ο οποίος αναζητείται επίσης στο σπίτι του στο Παλαιοχώρι Μάνδρας και τέσσερις οδηγούς φορτηγών και ΙΧ αυτοκινήτων.

Οι οδηγοί, σύμφωνα με αναφορές των συγγενών τους, τελευταία φορά βρίσκονταν στην περιοχή που είναι οι καντίνες στην παλιά εθνική οδό Μάνδρας-Θήβας. Σημειώνεται ότι στην περιοχή έχουν παρασυρθεί αυτοκίνητα από τα νερά και τα φερτά υλικά.

Πηγή: enikos.gr - newsbeast.gr

Διαβάστε επίσης