Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» υπέρ της προστασίας της οικογενειακής στέγης

υπέγραψαν τη λίστα

Στο νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας» βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια της κινητοποίησης της Περιφέρειας για την συλλογή υπογραφών, προκειμένου να αλλάξει ο νόμος και να μην κινδυνεύσει η οικογενειακή στέγη από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. 

Ο Απόστολος Κατσιφάρας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη  Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα, την βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα  κοινωνικής αλληλεγγύης και άρσης ανισοτήτων  Αναστασία Τογιοπούλου και τον Περιφερειακό Σύμβουλο Σπύρο Καπράλο, συναντήθηκε στο αμφιθέατρο του νοσηλευτηρίου με τους προϊσταμένους και τους διευθυντές των τμημάτων , στους οποίους αναλύθηκε η κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας ώστε να διασωθούν πολίτες και οικογένειες από τις διαδικασίες των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που ξεκινούν σύντομα.

«Αποτελεί μείζον κοινωνικό, πολιτικό και νομικό ζήτημα. Η στιγμή είναι καθοριστική για την συνένωση όλων των δυνάμεων, καθώς οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί και η συνταγματική αναθεώρηση προχωρούν και θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με αποτελεσματικό τρόπο το θέμα. Πρέπει να προστατεύσουμε τα σπίτια των πολιτών. Καμιά οικογένεια δεν πρέπει να βρεθεί στο δρόμο», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Κατσιφάρας.

Όλοι οι παριστάμενοι θεώρησαν επιβεβλημένη την πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για την θωράκιση των πολιτών, αλλά και την απαιτούμενη νομοθετική ρύθμιση. Υπέγραψαν το σχετικό κείμενο και παρέλαβαν έντυπα, ούτως ώστε να μοιραστούν στο προσωπικό των τμημάτων τους για να υπογράψει.

Από πλευράς του σωματείου των εργαζομένων στην συνάντηση παρέστησαν ο πρόεδρος του σωματείου «Ιπποκράτης» , Κώστας Πετρόπουλος και το μέλος Βασίλης Χατζηλάμπρου.