Πάτρα: "Χάβρα Ιουδαίων" το Εργατικό Κέντρο - Σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια - ΝΕΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Μέχρι και ξύλο έπεσε στη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης στο Εργατουπαλληλικό Κέντρο της Πάτρας, λίγο πριν γίνουν οι εκλογές.

Η ένταση ήταν μεγάλη από την αρχή της συνεδρίασης καθώς συγκεκριμένες παρατάξεις ζητούσαν αναβολή, ενώ έκαναν λόγο για την παράταξη του Δημήτρη Καραγεωργόπουλου αναφέροντας τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του λόγω μη ύπαρξης μητρώου.

Συγκεκριμένα το ΠΑΜΕ ζήτησε αναβολή της συνεδρίασης.

Μάλιστα στο σημείο κλήθηκε και η Αστυνομία, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να επέμβει, ωστόσο οι δυνάμεις της βρίσκονταν σε επιφυλακή.

Μετά από λίγη ώρα, επικράτησε ηρεμία και οι συνδικαλιστικές παρατάξεις του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας βρήκαν τη χρυσή τομή μετά την ένταση που προκλήθηκε νωρίτερα.

Υπήρξε συμφωνία στις εκλογές για την Εφορευτική Επιτροπή να γραφτούν όλα τα σωματεία εκτός εκείνου των αποκλειστικών νοσοκόμων του ΠΓΝΠ το οποίο έκανε εκλογές χωρίς δικαστικό αντιπρόσωπο και της Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων με πρόεδρο τον Δ. Καραγεωργόπουλο για την οποία υπάρχει δικαστική απόφαση.

Στη συνέλευση έγινε απολογισμός από την πρόεδρο του Δ.Σ. Σταυρούλα Νικολάου- Παναγοπούλου, ενώ στη συνέχεια ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτες σκηνές στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας - Έπεσε... ξύλο στη συνέλευση για τους αντιπροσώπους ενόψει εκλογών - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ! (ΝΕΟΤΕΡΑ)