ΕΚΤΑΚΤΟ: Τρίτος νεκρός στη Μάνδρα από την κακοκαιρία - Στο νοσοκομείο δυο γυναίκες με υποθερμία - Τραυματίας οδηγός βυτιοφόρου - ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ - ΒΙΝΤΕΟ

Απεγκλωβισμός 12 ατόμων από λεωφορείο

Ανεβαίνει ο ο αριθμός των θυμάτων από την άνευ προηγουμένου καταστροφή που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου, καθώς εντοπίστηκε και τρίτος νεκρός.

Λίγο πριν τις 12:00 η σύμφωνα με την Πυροσβεστική, βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο, στην οδό Λεωνίδα Στάμου ένας άνδρα, ηλικίας περίπου 65 ετών.

Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό πως μία άτυχη γυναίκα, ηλικίας 75 με 80 ετών, έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας, ενώ νεκρός ανασύρθηκε και ένας ηλικιωμένος άνδρας 89 ετών, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο υπόγειο διαμέρισμά του στην οδό Αγαμέμνονος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του κατάφεραν να βγουν από το σπίτι.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Πριν από λίγο έφτασαν τα συνεργεία στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες δύο ακόμη γυναίκες από την Μάνδρα έχουν μεταφερθεί με υποθερμία στο Θριάσειο και ένας ακόμη οδηγός βυτιοφόρου τραυματισμένος. 

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Μάνδρα, Νέα Πέραμος, Μαγούλα

------------------

Νεότερη Ενημέρωση: 

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρίτο νεκρό.

-----------------

Νεότερη Ενημέρωση 11.14: Υπερήλικας είναι το δεύτερο θύμα της φονικής - καταστροφικής κακοκαιρίας που σημειώθηκε νωρίς το πρωί και έπληξε την Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο.

Ο 89χρονος βρέθηκε εγκλωβισμένος στο υπόγειο διαμέρισμα του στη Μάνδρα, στην ίδια περιοχή όπου βρήκε τραγικό θάνατο επίσης ηλικιωμένη.

Η 101 ετών γυναίκα  βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος. Η νεκρή εγκλωβίστηκε στο σπίτι όπου έμενε μαζί με την οικόγενειά της. Οι υπόλοιποι πρόλαβαν να βγουν από το σπίτι όχι όμως και η ηλικιωμένη

 

 

Νεότερη Ενημέρωση 10.45: Στο Νοσοκομειο μεταφέρονται δυο γυναίκες με υποθερμία, ενώ τραυματίας φέρεται πως είναι και οδηγός βυτιοφόρου.

eleus11.jpg

eleusina4.jpg

eleusi14.jpg

Πρώτη Ενημέρωση 10.11: Μια νεκρή είναι ο τραγικός απολογισμός της άνευ προηγουμένου καταστροφής που προκλήθηκε από την κακοκαιρία στην περιοχή της Μάνδρας και της Νέας Περάμου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το iefimerida.gr, η άτυχη γυναίκα ηλικίας 75 με 80 ετών έχασε τη ζωή της στην περιοχή της Μάνδρας. Μάλιστα, η αστυνομία αναφέρει ότι στην ίδια περιοχή υπάρχουν και άλλα τέσσερα άτομα εγκλωβισμένα στην ίδια γειτονιά αλλά η προσέγγισή τους είναι δύσκολη. 

Τόσο η περιοχή της Μάνδρας όσο και της Νέας Περάμου τέθηκαν πριν λίγο σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. 

Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα αυτοκίνητά τους. Μέχρι πριν λίγο η πυροσβεστική επιβεβαίωνε ότι υπήρχαν εγκλωβισμένοι ωστόσο υποστήριζε ότι καμία ζωή δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. 

eleysina1.jpg

eleus12.jpg

eleus13.jpg

 

Διαβάστε επίσης