Ημερίδα του συλλόγου Προστασίας Υγείας και Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

στα πλαίσια του του 20ου Forum Ανάπτυξης 2017
Στιγμιότυπο από παλαιότερη συμμετοχή στο φόρουμ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος της περιοχής του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας προσκαλούν τα μέλη και τους φίλους αυτού, να παρακολουθήσουν την προσεχή εκδήλωση, η οποία θα  πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 8-10 μμ. στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, στα πλαίσια του 20ου Forum Ανάπτυξης 2017 με διοργανωτή την οικονομική εφημερίδα ‘’Σύμβουλος Επιχειρήσεων’’, με το γενικό τίτλο:’’ Συνταγματική, παραγωγική και κοινωνική αναθεώρηση, θεσμοί & αξίες’’.

    Τίτλος της θεματικής μας ενότητας: "Θεσμική, οικονομική και κοινωνική δυναμική της γεωργικής παραγωγής, και της  προστασίας του περιβάλλοντος και του καταναλωτή".                            

Την ημερίδα θα συντονίσει η κα. Λευθεριώτη Ελένη, Πάρεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, Διδάκτωρ Νομικής. Η κα. Μητροπούλου Ανδριανή, Δικηγόρος, Πρώην Νομικός Σύμβουλος ΠΑΣΕΓΕΣ, θα μιλήσει με θέμα: ‘’Τα οφέλη του τρισδιάστατου ενδιαφέροντος του συνεταιριστικού θεσμού στην τοπική κοινωνία’’. Η ομίλα του κου. Σκούρα Δημήτριου, Κοσμήτορα της Σχολής Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών θα έχει ως θέμα: ‘’Καταναλωτής, περιβάλλον και γεωργία στην ΕΕ’’ και ο κ. Βανταράκης Γεώργιος, ΤΕ Γεωπόνος, Msc Περιβαλλοντική Υγιεινή, Υπ Δρ. Περιβαλλοντικής Υγιεινής Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, θα μιλήσει με θέμα: ‘’Περιβαλλοντικό αποτύπωμα τροφίμων’’.

 

Διαβάστε επίσης