Συνεχίζεται η κακοκαιρία της "Ευριδίκης" - Ο καιρός των επόμενων ωρών στην Πάτρα- Αναλυτική πρόγνωση

Η κακοκαιρία συνεχίζεται

Σήμερα Τετάτρτη από τις πρωινές ώρες, τα ισχυρότερα φαινόμενα (βροχές και καταιγίδες) αναμένονται στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα ενώ θα βρέχει και σε πολλές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Στα νησιά του Αιγαίου Κρήτη και Δωδεκάνησα δεν αναμένονται φαινόμενα.

Το διήμερο Πέμπτης-Παρασκευής (15-16/11) διαδοχικές διαταραχές οφειλόμενες σε έντονη αστάθεια στην ατμόσφαιρα θα προκαλέσουν βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο μέρος της χώρας. Λεπτομέρειες θα δοθούν με νέα ανακοίνωση.

23619282_1825307114167138_1665196525_n.jpg

Συγκεκριμένα στην Πάτρα, για σήμερα αναμένονται βροχές καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 5 μποφόρ.

Το ίδιο σκηνικό θα προβλέπεται και για αύριο, με την εκδήλωση καταιγίδων από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Την Παρασκευή αναμένονται ασθενείς βροχοπτώσεις, το Σαββατοκύριακο το σκηνικό του καιρού θα είναι βροχερό, με αισθητή μείωση της θερμοκρασίας που θα κυμαίνεται από 12 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Σύμφνωα με τις προβλέψεις η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τη Δευτέρα, ενώ σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων θα αρχίσει τις βραδινές ώρες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Διαβάστε επίσης