Φιλική συντριβή για την Αργεντινή από τη Νιγηρία

Ότι χωρίς τον Λιονέλ Μέσι η Εθνική Αργεντινής είναι... άλλη ομάδα το ξέραμε,  ωστόσο, ότι μπορεί να δεχτεί τέσσερα γκολ από τη Νιγηρία το μάθαμε μόλις σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα η «αλμπισελέστε» αν και βρέθηκε να νικά με 2-0 τους «σούπερ αετούς» υπέστη μπλακ άουτ στη συνέχεια και είδε την αντίπαλό της να τη φιλοδωρεί με τέσσερα γκολ, παίρνοντας τη νίκη με 4-2 στο μεταξύ τους φιλικό που διεξήχθη επί ρωσικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Κράσνονταρ.

Το συγκρότημα του Χόρχε Σαμπάολι προηγήθηκε γρήγορα με τα τέρματα των Μπανέγκα (27') και Αγουέρο 436'), αλλά οι Αφρικανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Αφού μείωσαν πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Ιεανάτσο (44΄), στο δεύτερο έκαναν... πάρτι στην άμυνα της Αργεντινής και με τους Ιβόμπι (52΄,73΄), Ιντόβου (54΄) έφτασαν στην πλήρη ανατροπή του ματς.

Με το γκολ που πέτυχε ο Αγουέρο έφτασε τα 36 με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κι από σήμερα είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Ερνάν Κρέσπο.