Στη Λάρισα το 5ο προσυνέδριο της ΝΔ

Θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου

Με βασικό αντικείμενο την ανάπτυξη και την σχέση της με τον πρωτογενή τομέα, τις μεταφορές, την αυτοδιοίκηση, τις υποδομές, αλλά και την ευρυζωνικότητα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 18 Νοεμβρίου, το 5ο προσυνέδριο της ΝΔ, στη Λάρισα, παρουσία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στα παραπάνω θέματα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Ζαχαράκη, σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λάρισας, παρουσιάζοντας τους κεντρικούς άξονες του προσυνεδρίου του κόμματος.

Όπως είπε η κ. Ζαχαράκη, τα πρόσωπα που συμμετέχουν στα προσυνέδρια της ΝΔ, εκτός από τα στελέχη του κόμματος, είναι και άνθρωποι της ακαδημαϊκής και επιστημονικής κοινότητας, αλλά και επιχειρηματίες, που βιώνουν τα προβλήματα της χώρας, σημειώνοντας πως ένα από τα βασικά μηνύματα που θέλει να στείλει η ΝΔ μέσω του προσυνεδρίου, είναι «η συμμετοχή και ο ανοιχτός διάλογος».

Η κ. Ζαχαράκη υποστήριξε, πως τα προσυνέδρια έχουν το στοιχείο της καινοτομίας, καθώς ο πρόεδρος και τα στελέχη του κόμματος έχουν δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις απόψεις των εμπειρογνώμων και των ομιλητών του συνεδρίου, αλλά και να θέσουν ερωτήματα.

Διαβάστε επίσης