«Όρθια» στην Αμαλιάδα η Αχαϊκή

ισόπαλη 2-2 με τον πρωτοπόρο Αστέρα

Η Αχαϊκή κατάφερε να πάρει ένα σπουδαίο βαθμό στην Αμαλιάδα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον πρωτοπόρο Αστέρα, αναγκάζοντας τον στην πρώτη απώλεια βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο 5′ μετά από εκτέλεση κόρνερ, αποδέκτης ο Κέρι που περίπου από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έπιασε …άπιαστο σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στο στο 7′ από εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους με ωραίο συνδιασμό αποδέκτης μέσα στην περιοχή ο Καραγιάννης που πλάσαρε εύστοχα για το 1-1.

Στο 26′ ο Κέρι με εύστοχο πέναλτι το 2-1 σκορ – το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μαρουκάκη από τον Δρακόπουλο. Στο 29′ μετά από κόρνερ κεφαλιά του Σαμπανέι λίγο άουτ. Στο 33′ δυνατό σουτ του Ντάζου λίγο άουτ .

Στο 43′ πλασέ του Μαρουκάκη έδιωξε ο Δρακόπουλος, ενώστο 58′ νέα ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους σε 2-2 με προσπάθεια και σουτ του Θαν. Αντωνόπουλου μέσα από την περιοχή – ο παίκτης ως γνωστόν είναι Αμαλιαδίτης και για χρόνια πρώην παίκτης του Αστέρα που φέτος μεταγράφηκε στην ομάδα της Κάτω Αχαίας. Στο 68′ φάουλ του Κέρι λίγο άουτ.

Συνθέσεις:

Αστέρας Αμαλιάδας: Καβουσάκης, Μπουζούρας Μπουτσικάκης, Σταθάκης (70′ Παπαδόπουλος), Αρβανίτης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης (55′ Κασνέτσι), Ρόβας (73′ Ν’Γκουέμ), Μαρουκάκης, Κέρι, Τόρες (63′ Κυριάκος)

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Κωνσταντινίδης, Καραγιάννης, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σαμπανέι, Αλμπάνης (46′ Χαρίζι), Αντωνόπουλος (73′ Σταυρόπουλος).

http://dytikanea.gr/

Διαβάστε επίσης