Η ΝΕΠ νίκησε το Νηρέα Χαλανδρίου με 15-9

για το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο

Μια ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Γυναικών του πόλο πήρε η ΝΕΠ, καθώς επικράτησε και επί του Νηρέα Χαλανδρίου με 15-9, σε παιχνίδι που έγινε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β΄ Ομίλου της α΄ φάσης της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Δημήτρη Μπιτσάκου ξεκίνησε σούπερ το παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-2. Ο Νηρέας αντεπιτέθηκε και ισορρόπησε τον αγώνα, όμως σε εκείνο το σημείο τα «δελφίνια» έδειξαν χαρακτήρα, με αποτέλεσμα το 8-7 της γ΄ περιόδου να μετατραπεί στο τελικό 15-9, με ένα εντυπωσιακό δ΄ 8λεπτο από πλευράς ΝΕΠ, στη διάρκεια του οποίου η πατρινή ομάδα σημείωσε 7 συνολικά γκολ!
Διαιτήτευσαν οι Πολυχρονόπουλος και Δασκαλοπούλου. Τα 8λεπτα: 3-1, 3-3, 2-3, 7-2.
ΝΕΠ (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Πετάση 1, Μ. Μπαλάτσα 1, Μ. Μανέτα 1, Σ. Μανέτα 2, Λυκοθανάση 3, Παπαδοπούλου 1, Μοίραλη, Μπιτσάκου 2, Κουτέλη 1, Σολανάκη 3, Ζαφειράκη, Ρακιντζή, Τσιμάρα
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛ. (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 2, Κασσάρη, Παπατριανταφύλλου, Τριχά 1, Μαστροκαλού, Μαυρέλου 3, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 2, Εξαρχάκου 1, Αδάμη, Οικονομίδη, Αγγελίδη, Κονταλέξη.

Διαβάστε επίσης