Αχαΐα: Δεκτή η έφεση κατά της αθωωτικής απόφασης του οδηγού που έσερνε δεμένο σκύλο με το όχημά του - Κατατέθηκε από δύο φιλοζωικές οργανώσεις

είχε κατατεθεί στην εισαγγελία πατρών

Δεκτό έκανε η Εισαγγελία Πατρών, το αίτημα έφεσης δύο φιλοζωικών οργανώσεων σε βάρος της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πάτρας που αθώωσε τον άνδρα ο οποίος έσερνε με το αυτοκίνητό του, δεμένο ένα σκυλί, το οποίο τελικά κατέληξε. 

Το αίτημα έφεσης έγινε από τις φιλοζωικές οργανώσεις πριν από δύο ημέρες οι "Φιλόζωοι Εθελοντές Πάτρας" και "Φιλοζωικός Σύλλογος Αιγιάλειας. Δείτε ΕΔΩ το κείμενο της έφεσης. 

 

Να υπενθυμίσουμε ότι ο άνδρας είχε κριθεί αθώος με συμφωνία Δικαστή και Εισαγγελέα στα Καλάβρυτα. Ο κατηγορούμενος οδηγός του αγροτικού  έσερνε σκυλί στην Πούντας - Καλαβρύτων, λίγο έξω από τα Καλάβρυτα. Ο οδηγός υποστήριξε δεν κατάλαβε οτι το σκυλί έπεσε από την καρότσα που το είχε δεμένο με αποτέλεσμα να το σέρνει στο οδόστρωμα και το άτυχο ζώο να χάσει την ζωή του. Στην ακροαματική διαδικασία είπε ότι δεν θα μπορούσε να διανοηθεί να κάνει κακό στο σκυλί του, που υπεραγαπούσε, συμπληρώνοντας ότι είναι ηλικιωμένος, έχει πρόβλημα ακοής και δεν μπόρεσε να καταλάβει το τι είχε συμβεί.  Το θέμα είχε αποκαλύψει το tempo24.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ