Ο μακελάρης του Τέξας αναζητούσε τα βρέφη για να τα σκοτώσει

Νέες αποκαλύψεις για τη μαζική δολοφονία

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία έρχονται στο φως για τον Ντέιβιντ Πάτρικ Κέλεϊ που σκόρπισε τον θάνατο σε εκκλησία των Βαπτιστών στο Σάδερλαντ Σπρινγκς του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όπως προκύπτει από τις έρευνες, ο Κέλεϊ είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στη Σάντα Τερέζα του Νιου Μέξικο υποφέροντας από ψυχικές διαταραχές. Είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους , ενώ το 2012 είχε αποδράσει από την κλινική.

Ο26χρονος δράστης που είχε αποταχθεί από την Πολεμική Αεροπορία εξαιτίας κακής διαγωγής, δεν είχε δικαίωμα να αγοράσει όπλα, καθώς είχε κριθεί ένοχος από το στρατοδικείο για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του και του παιδιού του.

Σύμφωνα με μαρτυρία ζευγαριού στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού ΤΙΜΕ, το οποίο επέζησε της επίθεσης, η δολοφονική μανία του Κέλεϊ ήταν τέτοια, που έστρεφε αμέσως τα πυρά του σε όποιον φώναζε για βοήθεια, ακόμη και στα μωρά που έκλαιγαν από τα ουρλιαχτά και τον πανικό που επικρατούσε μέσα στην εκκλησία την ώρα της επίθεσης.

Όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες, πολλοί βγήκαν ζωντανοί από την ασύλληπτη αυτή τραγωδία, πέφτοντας στο πάτωμα και παριστάνοντας τους νεκρούς.

Τις στιγμές της φρίκης που έζησε μέσα στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Τέξας, όπου σκόρπισε το θάνατο ο 26χρονος Ντέβιν Κέλεϊ περιέγραψε στην κάμερα μία από τις γυναίκες που κατάφερε να βγει από εκεί ζωντανή.

«Κα…λες θα πεθάνετε όλοι», φώναζε ο Κέλεϊ την ώρα που πυροβολούσε εναντίον τον πιστών που είχαν πάει στην εκκλησία να προσευχηθούν, είπε η Ρόζα Σολίς, η οποία γλίτωσε με ένα τραύμα στο χέρι, αφού κρύφτηκε κάτω από ένα στασίδι και παρίστανε τη νεκρή.

Όπως τόνισε, ο 26χρονος περπατούσε πάνω – κάτω στο διάδρομο της εκκλησίας και πυροβολούσε συνεχώς.

«Μετά τη φωνή του το μόνο που ακουγόταν ήταν ουρλιαχτά, κλάματα και μητέρες να ψάχνουν τα παιδιά τους», συνέχισε η Σολίς.

Μαζί της ήταν και ο σύζυγός της, ο οποίος τη συγκεκριμένη Κυριακή δεν ήθελε να πάει στην εκκλησία, αλλά τον έπεισε η γυναίκα του.

«Ο 26χρονος αναζητούσε όλα τα μωρά. Τα μωρά έκλαιγαν και όσο έκλαιγαν εκείνος τα πυροβολούσε στο κεφάλι σχεδόν εξ επαφής», είπε.

Όταν ο Κέλεϊ βγήκε από την εκκλησία τον αντιμετώπισε ο Στίβεν Γουίλφορντ, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του και τον τραυμάτισε σοβαρά.

Διαβάστε επίσης