Γιατί ο «σκληρός» του σινεμά Τσακ Νόρις παράτησε τον κινηματογράφο

Η συγκινητική εξομολόγηση του ηθοποιού

Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τον «σκληρό» του σινεμά Τσακ Νόρις ως «εύθραυστο συναισθηματικά»; Και όμως, ο ίδιος, σε μια συγκινητική εξομολόγηση, αποκάλυψε ποιος είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο τα τελευταία 4 χρόνια έχει παρατήσει τον κινηματογράφο και δεν γυρίζει πλέον ταινίες.

Ο διάσημος ηθοποιός αντιμετωπίζει ένα πάρα πολύ σοβαρό οικογενειακό ζήτημα, το οποίο δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο: η γυναίκα του δίνει μια σκληρή μάχη τα τελευταία χρόνια.

Η σύζυγός του, Τζίνα, πάσχει από κάποια νευρολογική ασθένεια και αντιμετωπίζει νεφρικά προβλήματα, έπειτα από μια ένεση που έκανε, για να πραγματοποιήσει μαγνητική τομογραφία, η οποία αφορούσε έναν έλεγχο σε ρευματική αρθρίτιδα.

ap_101202121022.jpg

Η συγκεκριμένη ένεση είναι η ενδεδειγμένη που χρησιμοποιείται και έχει σκοπό να αναδείξει με μεγαλύτερη σαφήνεια τα αποτελέσματα της τομογραφίας. Όμως, στην περίπτωση της Τζίνα, η συγκεκριμένη ένεση περιείχε ένα βαρύ χημικό στοιχείο, το γαδολίνιο, το οποίο φέρεται να είναι υπεύθυνο για την κατάσταση που βιώνει η 54χρονη τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο Τσακ Νόρις, λοιπόν, ως καλός σύζυγος, έχει αφοσιωθεί στο να παρακολουθεί την κατάσταση υγείας της συζύγου του και όπως τόνισε στο «Good Health», έχει παρατήσει τον κινηματογράφο για να επικεντρωθεί στην Τζίνα.

«Όλη μου η ζωή περιστρέφεται γύρω από το να την κρατήσω ζωντανή. Θεωρώ ότι αυτό είναι πιο σημαντικό από οτιδήποτε άλλο στη ζωή μου αυτήν τη στιγμή», είπε.