Από το νοσοκομείο του Αγρινίου στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» Aγρινιώτης αστυνομικός μετά από δάγκωμα σκύλου

ο 50χρονος υπεβλήθη τις προηγούμενες ώρες σε πλαστική αποκατάσταση των τραυμάτων του

Από το νοσοκομείο του Αγρινίου στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί το περασμένο Σάββατο το μεσημέρι 50χρονος Αγρινιώτης αστυνομικός που υπηρετεί στο Α.Τ. Βόνιτσας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σκύλο ενώ περπατούσε στην περιοχή του Δοκιμίου όπου και διαμένει! Ο άτυχος αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, φέρει τραύματα στο λαιμό και στο δεξί αυτί και η διακομιδή του στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» έγινε για να υποβληθεί σε πλαστική αποκατάσταση των τραυμάτων του. Οι συνθήκες του περιστατικού διερευνώνται από την αστυνομία, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του σκύλου, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για δεσποζόμενο ή αδέσποτο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Από τους Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου ενεργείτε προανάκριση σε βάρος αγνώστων δραστών καθότι το Σάββατο μεσημέρι στο Δοκίμι Αγρινίου, αδέσποτο ζώο συντροφιάς (σκύλος), προκάλεσε σωματική βλάβη σε 50χρονο ημεδαπό δαγκώνοντάς τον στο δεξί αυτί και στο λαιμό. Ο τραυματίας μετέβη αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνεχεία στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», όπου και νοσηλεύεται.

Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες, ο 50χρονος υπεβλήθη τις προηγούμενες ώρες σε πλαστική αποκατάσταση των τραυμάτων του, είναι καλά στην υγεία του, ωστόσο θα χρειαστεί να νοσηλευτεί πιθανότητα όλη την εβδομάδα στο νοσοκομείο μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Στο πλευρό του αστυνομικού, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, η οποία δια στόματος του Προέδρου της Αντώνη Κωστάκη, ζήτησε από τους εμπλεκόμενους φορείς, να λυθεί άμεσα το ζήτημα με τα αδέσποτα σκυλιά στο Αγρίνιο, πριν να είναι πολύ αργά, καθώς τελευταία καταγράφονται απανωτά κρούσματα επιθέσεων σε ανυποψίαστους πολίτες, ακόμη και σε μικρά παιδιά, με τους κινδύνους που μπορεί να ελλοχεύουν.

«Βροχή» καταγγελιών για τα αδέσποτα

«Σκυλί επιτέθηκε σε 11χρονη μαθήτρια στην περιοχή του Πάρκου, την ώρα που κατευθυνόταν σπίτι της μετά το σχολείο. Ευτυχώς που την στιγμή εκείνη στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος που κατάφερε να διώξει το αδέσποτο. Το κοριτσάκι ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, ωστόσο υπέστη σοκ» κατήγγειλε στη «Σ» φιλικό πρόσωπο της οικογένειας της 11χρονης για το συμβάν που σημειώθηκε προ ημερών. Και δεν είναι μόνο αυτό. Πατέρας, κατήγγειλε επίθεση αδέσποτου στο 17χρονο γιό του και μάλιστα κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης!

Το θέμα είναι εξαιρετικό σοβαρό, ενώ από την πλευρά του, ο Δήμος Αγρινίου, θέτει το ζήτημα της χρηματοδότησης από την κεντρική εξουσία για τη δημιουργία χώρου φιλοξενίας, αν και ο ίδιος εδώ και καιρό, τα αδέσποτα που εντοπίζει τα μεταφέρει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην περιοχή της Στράτου. Όπως και να χει πάντως, χρειάζονται άμεσες πρωτοβουλίες ως προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος.

πηγη εφημερίδα «Συνείδηση»

Διαβάστε επίσης