Kαλάβρυτα: Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς - ΦΩΤΟ

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων υπέρ της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων έγινε η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την προστασία της οικογενειακής στέγης από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Το ζήτημα τέθηκε, προ ημερησίας διάταξης, από τον Δήμαρχο Γιώργο Λαζουρά, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

1.jpg

Η αντιπροσωπεία στελεχών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργο Αγγελόπουλο τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακού Συντονισμού και Διοίκησης Δημήτρη Δριβίλα και την βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ισότητας φύλων Αναστασία Τογιοπούλου, ενημέρωσαν το Σώμα για την ανάγκη της έγκαιρης νομοθετικής ρύθμισης.

Ομόφωνα όλες οι παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων δήλωσαν πως θα συμπαρασταθούν στην κινηματική πρωτοβουλία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπέγραψαν στην σχετική λίστα που θα σταλεί στην Κυβέρνηση.

Να σημειωθεί πως την κινηματική πρωτοβουλία έχουν στηρίξει μέχρι τώρα η Ενωση Περιφερειών Ελλάδας, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Δυτικής Ελλάδας, η Μητρόπολη Πατρών, Το Τεχνικό Επιμελητήριο τμήμα Δυτικής Ελλάδας, η Μητρόπολη Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ο Δήμος Αιγιαλείας, προσωπικότητες από τον χώρο του πολιτισμού, όπως ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, σύλλογοι, οργανώσεις και σωματεία κ.α.

 Οι πολίτες υπογράφουν

4.jpg

Στο μεταξύ δεκάδες πολίτες που μετείχαν σε εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Σαραβαλίου για την αξία του εμβολιασμού, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και το Κέντρο Υγείας Χαλανδρίτσας , μετά από ενημέρωση που έγινε από την βοηθό Περιφερειάρχη σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης και ισότητας φύλων Αναστασία Τογιοπούλου

Υπέγραψαν για την ανάγκη της άμεσης νομοθετικής παρέμβασης ώστε να προστατευτεί από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς η οικογενειακή στέγη. 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ