Ποιος είναι ο νέος παίκτης του Nomads και ήδη δήλωσε ποιον δεν συμπαθεί - ΒΙΝΤΕΟ

Στους Νομάδες της Φωτιάς ο αγώνας επικράτειας

Αποφασισμένος και χωρίς να «μασάει» τα λόγια του φάνηκε στο πρώτο επεισόδιο του Nomads ο νέος παίκτης Λευτέρης Χατζηιωάννου. Ο Κύπριος με το που πήγε στο Παλαουάν έδωσε το «στίγμα» του.

«Εργάζομαι σαν personal trainer. Έχω καταφέρει να αλλάξω τη ζωή πολλών ανθρώπων μέσα από τη δουλειά μου. Μπαίνω για την εμπειρία. Η Βασιλική Μιλλούση είναι η παίκτρια που νομίζω είναι πιο κοντά σε μένα και αυτόν που συμπαθώ περισσότερο είναι ο Μιχάλης Ζαμπίδης. Αυτός που νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει είναι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Ο στόχος μου είναι να φτάσω στον τελικό και να κερδίσω το έπαθλο. Δεν έχω μάθει να χάνω. Δεν φοβάμαι κάτι στο Nomads. Μπαίνω μέσα για να κάνω αυτό που ξέρω», ήταν αυτά που ανέφερε ο παίκτης που εν τέλει διάλεξαν οι Νομάδες της Φωτιάς.

Στον αγώνα επικράτειας που ακολούθησε η μάχη ήταν σκληρή και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ομάδας της φωτιάς μπήκε με τον νέο παίκτη μαζί τους και κονταροχτυπήθηκε με την ομάδα των Ωκεανών. Τελικά οι Κόκκινοι κέρδισε και γύρισε στη βίλα ενώ η ομάδα των ωκεανών επέστρεψε στην παραλία.

Διαβάστε επίσης