Ο Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στην Πάτρα

την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

​Ο Γιώργος Πασχαλίδης, Αντιπρύτανης και Καθηγητής με έδρα στο τμήμα της Ψυχολογίας της Ρωσικής Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας Noosfera και Πρύτανης στο παράρτημα της Ακαδημίας στην Ελλάδα, θα υποδεχτεί το πατρινό κοινό σε μια ανοικτή εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ την Τρίτη 7 Νοεμβρίου στις 17.30 .

Πριν από την εκδήλωση ο καθηγητής θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3 fm στο δημοσιογράφο Παναγιώτη Ρηγόπουλο.

Ο ερευνητής Γιώργος Πασχαλίδης έχει γίνει γνωστός στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα για τις πολύ σημαντικές ανακαλύψεις του. Η δραστηριότητα και το ερευνητικό του έργο ξεκινούν στα τέλη του 2000 και οι πρώτες ανακοινώσεις του, δημοσιεύσεις και βραβεύσεις έρχονται το 2010 και αφορούν τη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και του σώματος.
Ακρογωνιαίο λίθο του έργου του αποτέλεσε η ανακάλυψη του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis, καρπός και επιστέγασμα των δεκαπέντε χρόνων διαρκούς και εντατικής έρευνας, μελέτης και παρατήρησης, και εν συνεχεία οι πολλαπλές εφαρμογές του Μοντέλου σε πεδία όπως η Ιατρική, η Εκπαίδευση, ο Αθλητισμός, η Ψυχολογία, η Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Η δραστηριότητά του περιλαμβάνει την έκδοση 26 βιβλίων στην Ελλάδα, τη Γερμανία, την Πολωνία και τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής καθώς και τα πολυάριθμα σεμινάρια και διαλέξεις, με στόχο την ποιότητα ζωής και την αύξηση του προσδόκιμου μέσου όρου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του και τη δραστηριότητά του επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Γιώργου Πασχαλίδη www.georgepashalidis.gr. Τηλ. επικοινωνίας 6980140140 & 6944634272.
Η είσοδος στο ξενοδοχείο «Αστήρ» είναι ελεύθερη.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ