Ο Θανάσης Βισκαδουράκης βάφτισε τον γιο του - Και το όνομα αυτού Ιερώνυμος

Το όνομα του Αρχιεπισκόπου Αθηνών έδωσε στον γιο του

 

Συγκινητικές στιγμές έζησαν σήμερα ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η σύζυγός του Κατερίνα οι οποίοι βάπτισαν τον γιο τους. 

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη και την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με τον οποίο ο ηθοποιός έχεις σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας (είχε παντρέψει το ζευγάρι πριν από δύο χρόνια).

Μάλιστα το Ιερώνυμος είναι και το όνομα που έδωσε στο παιδί του ο αγαπημένος ηθοποιός.

 Νονοί του νεοφώτιστου ήταν δυο πολλοί σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του ηθοποιού και καλοί του φίλοι ο ηπατολόγος – παθολόγος Ιωάννης Ελευσινιώτης και ο χειρουργός – ουρολόγος Σωτήρης Χαραμόγλης. 

Η μητέρα του νεοφώτιστου Κατερίνα, επέλεξε ένα στενό λευκό μίντι φόρεμα για την βάπτιση του γιου της και ήταν πολύ εντυπωσιακή, ενώ ο μπαμπάς Θανάσης ένα κοστούμι με παπιγιόν.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, δεν ξέρω πως θα είμαι στην εκκλησία, ελπίζω να κρατηθώ και να μην βάλω τα κλάματα. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που θα κλάψω στην ζωή μου. Η πρώτη ήταν όταν κράτησα στην αγκαλιά μου τον γιο μου, στις 29 του περασμένου Δεκεμβρίου. Ευτυχώς, θα έχω δίπλα μου την γυναίκα μου, τον αδερφό μου τον Νίκο και την πεθερά μου να με στηρίξουν, γιατί αυτή η εικόνα του “πατέρα” μου να βουτάει στην κολυμπήθρα τον γιο μου είναι πολύ συγκινητική για μένα. Όλος ο κόσμος ξέρει πως ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Β' είναι ο “πατέρας” μου, όπως τον αποκαλώ. Έχουμε μία πολύ στενή σχέση, με πάντρεψε και τώρα θα μου βαφτίσει και τον γιο μου, ο οποίος θα φέρει και το όνομά του, Ιερώνυμος» είχε δηλώσει ο Θανάσης Βισκαδουράκης για τη βάπτιση του γιου του πριν μερικές μέρες στην εφημερίδα Real Life. 

Πηγή: thetoc.gr

Διαβάστε επίσης