Ειρήνη Σκλήβα: Διαζύγιο μετά από 16 χρόνια γάμου για την πρώην Μις Υφήλιος

τον Νίκο Χυδήρογλου

Ο γάμος της βασίλισσας των καλλιστείων, Ειρήνης Σκλήβα με τον Νίκο Χυδήρογλου οδεύει προς το τέλος. Ύστερα από 16 χρόνια και την απόκτηση μίας κόρης το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με την Espresso, ο επιχειρηματίας έχει ξεκινήσει ήδη τις νομικές διαδικασίες αφού επισκέφτηκε το γραφείο του δικηγόρου του στο κέντρο της Αθήνας.

Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, άρχισαν να κυκλοφορούν έντονες φήμες στην κοσμική Αθήνα. Αφορμή στάθηκε σε πρώτη φάση το γεγονός ότι εκείνος εθεάθη να κάνει διακοπές στα νησιά του Αργοσαρωνικού χωρίς της Μις Κόσμος 1996.

Επιπλέον, σύμφωνα με το ίδιο δημοσιέυμα, κανένας δεν πήρε θέση για φημολογία περί χωρισμού κάνοντάς την να φουντώνει ακόμα περισσότερο.

Οι δυο τους επέλεγαν πάντα σε αυτά τα 16 χρόνια να κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τη ζωή τους και σπάνια απασχολούσαν τα media. Κάτι που προφανώς δεν θα αλλαξει ούτε σε αυτή τη φάση της ζωής τους, αν ισχύει το δημοσίευμα της Espresso.

Η Ειρήνη Σκλήβα και ο Νίκος Χυδήρογλου έχουν μια κόρη, την Μαριτίνα η οποία είναι πλέον έφηβη και λατρεύει την ιππασία.

upl59e49567c1691.jpg

Διαβάστε επίσης