Η ανέχεια και η ανασφάλεια στην κοινωνία φέρνουν πιο κοντά το τέλος των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ

Του Θανάση Νταβλούρου

Το μεγαλείο της δημοκρατίας είναι ότι έχει θέση για όλους, ακόμη και για τους υβριστές της, ακόμη και για τους εχθρούς της.

Όμως η δημοκρατία  δεν μπορεί και δεν πρέπει να ανέχεται κουκούλες και μολότοφ. Η συγκεκριμένη επισήμανση είναι αναγκαία, καθώς επί των ημερών του ετερόκλητου κυβερνητικού μορφώματος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ βιώνουμε μια πρωτόγνωρη έξαρση της εγκληματικότητας, της βίας και της αναρχίας.

Ομάδες κουκουλοφόρων επιτίθενται ανενόχλητοι σε αστυνομικούς, ενώ οι λεγόμενοι «γνωστοί - άγνωστοι» καταστρέφουν σχεδόν σε καθημερινή βάση δημόσια και ιδιωτική περιουσία, εκφοβίζοντας τους πολίτες. Τα πλέον πρόσφατα παραδείγματα είναι ο πρωτοφανής ξυλοδαρμός τριών δόκιμων αξιωματικών της Σχολής Ευελπίδων και ο εμπρησμός του Αστυνομικού Τμήματος Πεύκης. 
 Την ίδια ώρα, μέλη των αποκαλούμενων «συλλογικοτήτων», με πρώτα και καλύτερα αυτά του «Ρουβίκωνα», εισβάλλουν όπου και όποτε θέλουν, σε υπουργεία, σε δημόσιες υπηρεσίες, σε πρεσβείες, σε εφορίες, σε νοσοκομεία, ακόμη και στον προαύλιο χώρο της Βουλής, με μοναδικό στόχο να καταστρέψουν και να τρομοκρατήσουν, ενώ έχουν μετατρέψει σε άντρο τους πανεπιστήμια.

Η «απάντηση» των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ έναντι αυτής της άνευ προηγουμένου έξαρσης της εγκληματικότητας, της βίας και της αναρχίας, που δεν είναι αποδεκτή σε καμία ευνομούμενη πολιτεία, είναι η σιωπηρή ανοχή της, εφόσον δεν θέλει να πειράξει τα αγαπημένα της παιδιά, σε συνδυασμό και με μια σειρά από ανεκδιήγητες ενέργειες της, όπως η κατάργηση της ομάδας Δέλτα και των φυλακών τύπου Γ.

Και βέβαια, με διαφορά ξεχωρίζει ο περιβόητος Νόμος Παρασκευόπουλου, που έχει οδηγήσει στην μαζική και άκριτη αποφυλάκιση κακοποιών στοιχείων στο όνομα τάχα της αποσυμφόρησης των σωφρονιστικών καταστημάτων, τις επιπτώσεις του οποίου βίωσε τελευταία και μια ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία σιδέρωσαν στην κυριολεξία δράστες ευεργετούμενοι από τον εν λόγω νόμο – «έκτρωμα».

Παράλληλα, όμως, είναι προφανές ότι με συγκεκριμένες πολιτικές εντολές οι ετερόκλητοι κυβερνητικοί εταίροι κρατούν δεμένα τα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας, την οποία δεν αφήνουν να κάνει τη δουλειά της, όπως η ίδια γνωρίζει πολύ καλά με τον άριστο επαγγελματισμό της, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις αλλεπάλληλες επιτυχίες της.

Οι δυσμενείς επιπτώσεις των νέων μνημονίων που «δώρισαν» στον ελληνικό λαό  (αυτοί οι ίδιοι που διατυμπάνιζαν ότι θα τα καταργούσαν), αντικατοπτρίζονται στη γενικευμένη φτωχοποίηση που βιώνει η ελληνική κοινωνία αλλά και στο αίσθημα ανασφάλειας, που είναι κοινός τόπος για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ως αναγκαία συνέπεια της ασυδοσίας που επικρατεί, είναι οι λόγοι που φέρνουν πιο κοντά το τέλος τους.

Όπως όλες οι δημοσκοπήσεις προεξοφλούν, η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον κυβέρνηση εν αναμονή, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που θα κληθεί να επωμιστεί το βαρύ καθήκον ανόρθωσης της χώρας από το οικονομικό και κοινωνικό τέλμα που βρίσκεται ήμερα.

 Σ’ αυτόν τον αγώνα, που σύντομα αρχίζει, έχουμε χρέος όλοι να συνταχθούμε για να επιστρέψει σύντομα η Ελλάδα μας στη θέση που πραγματικά της αξίζει!!!!

Εθνικά υπερήφανη, δημιουργική, παραγωγική, μακριά από παρωχημένες ιδεοληψίες και παθογένειες του παρελθόντος.

 

Διαβάστε επίσης