Δυτική Αχαΐα: ΝΕΟΤΕΡΑ - Ονόματα, ημερομηνίες και χρηματικά ποσά στην "ατζέντα" του 52χρονου διακινητή ηρωίνης! ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. μετά τις συλλήψεις στα Σαγέικα - ΦΩΤΟ

ανακοίνωση
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερα:

Στην οικία του 52χρονου, βρέθηκε επιπλέον μια σελίδα με ιδιόχειρες σημειώσεις, που αναφέρονται σε ονόματα, ημερομηνίες και χρηματικά ποσά και αποτελεί αντικείμενο αστυνομικής έρευνας.

Επίσης, οι δύο διακινητές έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για κακουργηματικές υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ κρατούνται προκειμένου να οδηγηθούν αύριο (2-11-2017) στον Ανακριτή Πατρών.

-------------------

Συνελήφθησαν, χθες (31-10-2017) το μεσημέρι, στα Σαγαϊικα, Δυτικής Αχαΐας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Δυτικής Αχαΐας, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 49 και 52 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση, έχει συλληφθεί και ένας 31χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, πλημμεληματικού χαρακτήρα, δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, προέκυψε ότι οι δύο δράστες διακινούσαν ηρωίνη σε χρήστες ναρκωτικών στα Σαγαϊικα Αχαΐας.

Στο πλαίσιο ερευνών που ακολούθησαν στις οικίες των δραστών, παρουσία δικαστικού λειτουργού οι αστυνομικοί βρήκαν  και κατέσχεσαν τα εξής:

(Στην οικία του 49χρονου)
       Το χρηματικό ποσό των (3.610) ευρώ, σε χαρτονομίσματα κυρίως των 5, 10 και 20 ευρώ,
       Ένα πλακίδιο με μικροποσότητα ηρωίνης,
       Μια σπάτουλα με υπολείμματα ηρωίνης και
       Ένα κινητό τηλέφωνο

(Στην οικία του 52χρονου)

       (31) γραμμάρια ηρωίνης, σε βραχώδη μορφή,
       Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, με υπολείμματα ηρωίνης,
       Μια σπάτουλα και δύο λεπίδες χαρτοκόπτη, με υπολείμματα ηρωίνης.

Σημειώνεται ότι, από το χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε, τα (1.990) ευρώ βρέθηκαν κρυμμένα μέσα σε σφραγισμένη, με μονωτική ταινία, συσκευασία, που είχε αποκρύψει ο δράστης, στην σκεπή της οικίας του.

Σε ότι αφορά τον 31χρονο σημειώνεται ότι, σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, την οποία είχε αγοράσει νωρίτερα από τον 49χρονο, αντί του χρηματικού ποσού των δέκα ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ