Αγρίνιο: Περισσότερα από 14 κιλά ναρκωτικά είχε φορτώσει στο αυτοκίνητό του! Δείτε που τα είχε κρύψει - ΦΩΤΟ

ΣΥΝΕΛΉΦΘΗ 52ΧΡΟΝΟΣ

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Ιονία Οδό, στο ύψος του Λουτρού Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρίνιου, ένας 53χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνεχών και στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, σταμάτησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 53χρονος και σε έρευνα που του ενήργησαν βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν δεκατέσσερα, ανισοβαρή, δέματα που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους (14) κιλών και (596) γραμμαρίων.



Επιπλέον, σε σωματική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν ακόμη (3,7) γραμμάρια της ίδιας ναρκωτικής ουσίας, καθώς και το χρηματικό ποσό των (500) ευρώ.

Επισημαίνεται ότι, οι Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας είναι ολιγομελείς ομάδες αστυνομικών, οι οποίες έχουν διατεθεί σε όλη τη Χώρα και διενεργούν σε καθημερινή βάση αστυνομικούς ελέγχους, ενώ είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, ώστε να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της  βαριάς εγκληματικότητας.

Υπενθυμίζεται σχετικό αφιέρωμα που είχε επιμεληθεί το Γραφείο μας, σε συνεργασίας με μέσο μαζικής ενημέρωσης για την δράση της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας.

link : https://www.facebook.com/hellenicpolice/videos/273598046412083/

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Διαβάστε επίσης