Λουσικά: Αρρωσταίνουν οι μαθητές μέσα στη βροχή - Δεν έχει στέγαστρο η στάση του λεωφορείου

καταγγελία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων

Στέγαστρο ζητούν μαθητές και γονείς στα Λουσικά για τη στάση του λεωφορείου. Η βροχή που έπεσε τις προηγούμενες ημέρες, έφερε στην επιφάνεια ένα σοβαρό χρόνιο πρόβλημα.

Τα παιδιά, έγιναν μούσκεμα περιμένοντας να επιβιβαστούν στα λεωφορεία και πήγαν να κάνουν μάθημα με το νερό να μην έχει στεγνώσει ακόμη από τα ρούχα τους!

Όπως μας ενημερώνουν από τα Λουσικά, η καταρρακτώδης βροχή, μούσκεψε τους μαθητές τού Γυμνασίου και τού Λυκείου Λουσικών ενώ περίμεναν τα λεωφορεία. Ακριβώς, διότι δεν υπάρχει στέγαστρο για να προφυλαχθούν. Πολλά από τα παιδιά αρρώστησαν, ενώ γονείς και κηδεμόνες μαζί με τούς εκπαιδευτικούς των δύο σχολείων, είναι αγανακτισμένοι.

Τόσο τα παιδιά, όσο και οι γονείς/κηδεμόνες και οι σύλλογοι των διδασκόντων έχουν ήδη αντιδράσει με έντονες διαμαρτυρίες, ενώ ζητούν από τον δήμο δυτικής Αχαΐας να προβεί σε άμεση κατασκευή στεγάστρου.

Τέλος, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Λουσικών, έχει αντιδράσει έντονα ενώ αναμένονται περαιτέρω κινητοποιήσεις από τη σχολική κοινότητα. Να σημειωθεί, ότι ο πρόεδρος τού Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι ο δημοσιογράφος Βασίλης Καυκόπουλος, αντιπρόεδρος ο γιατρός Αρ. Παναγόπουλος και μεταξύ των μελών τού Δ.Σ. ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής τής ‘’Λαϊκής Συσπείρωσης’’ Αλέκος Θανόπουλος.

Β.Α. 

Διαβάστε επίσης