Πύργος: «Παραγγελιά» για ένα ποστάρισμα στο facebook το μαχαίρωμα του 21χρονου

Μια ερωτική ανάρτηση στο facebook την οποία είδαν δεκάδες κοινοί φίλοι ενός 20χρονου κοριτσιού και ενός 21χρονου αγοριού ήταν η αιτία που η νεαρή κοπέλα μαχαίρωσε τον 21χρονο στον Πύργο Ηλείας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα που μαχαίρωσε με σουγιά στην κοιλιά τον νεαρό, στο παρελθόν είχε ερωτική σχέση μαζί του η οποία όμως τελείωσε όταν εκείνη γνώρισε έναν 26χρονο  άντρα. 



Όπως έχει γίνει γνωστό, η 20χρονη με τον νέο φίλο της πήγαν στο σπίτι του 21χρονου για να του ζητήσουν εξηγήσεις για το ανάρμοστο μήνυμα που ανέβασε στο facebook και για το οποίο η 20χρονη κοπέλα είχε εκνευριστεί  πάρα πολύ.  
Σύμφωνα με πληροφορίες η 20χρονη  θεώρησε πως το μήνυμα αυτό την προσέβαλε ενώ δημιουργούσε και πρόβλημα στη νέα σχέση της με τον 26χρονο. Φτάνοντας στο σπίτι του 21χρονου η κοπέλα με τον σύντροφό της, άρχισαν να του ζητούν το λόγο κι όταν η συζήτηση «άναψε» εκείνη δεν δίστασε να βγάλει ένα σουγιά από την τσέπη της, να επιτεθεί στον πρώην φίλο της και να τον τραυματίσει στην κοιλιά . 



Η 20χρονη που μαχαίρωσε τον 21χρονο πρώην φίλο της για μια ανάρτηση στο facebook

Το θύμα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και αμέσως έφτασε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε  καθώς το τραύμα του ήταν επιφανειακό.

Οι δράστες συνελήφθησαν λίγο αργότερα στον Πύργο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας, που τους παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο με τις κατηγορίες της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της οπλοχρησίας κατά συναυτουργία. 



 

Διαβάστε επίσης